null

Saarijärven kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

PYSÄKÖINTI SAARIJÄRVEN KOULU- JA KULTTUURIKESKUKSEN C-OSAN SIVULANTIE 8 PYSÄKÖINTIALUEELLA

Koulukeskuksen parkkipaikat ovat käytössä normaalisti. Opettajille olevat paikat on merkitty ja ne ovat kaikki varattuja, ethän siis parkkeeraa näille paikoille. 


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voi myös paikan päällä opiston toimistossa tai puhelimitse 044 459 8254, 044 459 8256, 044 459 8456. Emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostilla, teksti- tai ääniviestillä. 7.8.–25.8.2023 olemme tavoitettavissa ma-pe klo 9-11 ja 12–14. 26.8. alkaen olemme tavoitettavissa ma-to klo 12–14.

Alennusseteleiden palautus, SmartumPay- ja Epassi maksut 6.10.2023 mennessä. Katso lisätietoja kohdasta edut ja alennukset.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tulee tehdä henkilökohtaisesti. 

 • Valitse haluamasi kurssi joko kurssit-valikon kautta tai hakukentän avulla kurssin nimen tai numeron mukaan.
 • Lisää kurssi ostoskoriin
 • Täytä kaikki osallistujan tiedot huolellisesti.
 • Alle 18-v. ilmoittautuessa on annettava myös huoltajan tiedot laskutusta varten. Mikäli työnantaja tai joku muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja ilmoittaa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella.
 • Lähetä ilmoittautuminen.
 • Kurssimaksut laskutetaan.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen. Kurssit toteutetaan, mikäli ennakkoilmoittautuneita on riittävästi. Kursseille voi ilmoittautua myös ennakkoilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. 

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen musiikin yksilöopetukseen ja kuvataidekouluun 7.-25.8.2023. Lukuvuoden aikana voi tiedustella vapaita oppilaspaikkoja.

Ilmoita maksajan tiedot ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli osallistuja on alle 18-vuotias tai jokin muu taho maksaa kurssimaksusi.

Säännöllisesti kokoontuvilla kursseilla voi lukuvuoden aikana opistosta johtuvista syistä peruuntua kaksi opetuskertaa, joita ei korvata.

OS-lyhenne tarkoittaa alennettua kurssihintaa opintosetelin avulla.

Varaudu mahdollisiin muutoksiin ja tarkista kurssitiedot ilmoittautumishetkellä.

PERUMISEHDOT

Kurssille tulematta jääminen ei ole peruminen – peru osallistumisesi soittamalla opiston toimistoon tai sähköpostilla (kansalaisopisto@saarijarvi.fi). Ilmoittautumisen peruminen on maksutonta ennen kurssitiedoissa mainittua ilmoittautumisen päättymistä (=viimeinen ilmoittautumispäivä). Mikäli kurssille osallistumista ei ole peruttu ilmoittautumisajan loppuun mennessä kurssin osallistumismaksu laskutetaan kokonaisuudessaan. Jos olet kurssilta pois kolme kertaa peräkkäin ilmoittamatta siitä opettajalle tai toimistolle, voit menettää kurssipaikkasi mahdolliselle varasijalaiselle. Tässä tilanteessa sinulta laskutetaan kurssimaksu normaalisti. Erityisestä syystä (esim. terveydelliset syyt) rehtori voi myöntää maksuvapautuksen kirjallisen hakemuksen perusteella, timo.tikka@saarijarvi.fi. Jo maksettua kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelu keskeytyy opistosta riippumattomista syistä.

LASKUTUS

Kurssimaksut laskutetaan.

EDUT JA ALENNUKSET

• Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay-sovellus. Ei voi maksaa kielikursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja kuten kokkikurssit ja materiaalihankintoja (Verohallinnon ohje).

• Epassi verkkomaksu. Ei voi maksaa kielikursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja kuten kokkikurssit ja materiaalihankintoja (Verohallinnon ohje).

• Palvelualojen ammattiliitto PAMin alennusseteli

• Työttömien opintosetelit - setelin voit noutaa asiointipisteestä Saarijärven kaupungintalolta tai Kannonkosken kunnantalolta

• Saarijärven kaupungin TYKY-etu. Ei voi maksaa kielikursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja kuten kokkikurssit ja materiaalihankintoja (Verohallinnon ohje).

• Välkky-etu

Setelit on palautettava 6.10.2023 mennessä kansalaisopiston toimistoon Saarijärvelle/Kannonkoskelle tai kurssin opettajalle (Myös SmartumPaylla ja Epassilla suoritetut maksut). Tämä jälkeen seteleitä otetaan vastaan vain opiston toimistossa Saarijärvellä, mikäli kurssimaksuja ei ole ehditty laskuttaa. Kesken lukuvuoden alkavilla kursseilla palautus on tehtävä kahden viikon sisään kurssin alkamisesta. Laskutuksen jälkeen palautettuja seteleitä ja mobiilimaksuja emme voi ottaa huomioon.  Varmista ennen SmartumPaylla ja Epassilla maksamista, että kurssi varmasti toteutuu. Kurssin peruuntuessa kansalaisopisto ei voi palauttaa työsuhde-etuuksilla maksettuja kurssimaksuja, mutta maksu voidaan lukuvuoden aikana käyttää toisen kurssin maksamiseen.

Välkky-etu

Monille kursseillemme jää vapaita opiskelijapaikkoja, joita tarjotaan maksutta toimeentulotuen piirissä oleville kuntalaisille ja heidän alaikäisille lapsilleen. Maksuttomuus koskee Saarijärvellä ja Kannonkoskella järjestettäviä kursseja lukuun ottamatta yksilöopetusta. Maksuttomuus koskee vain varsinaista kurssimaksua, ei esimerkiksi materiaalimaksua. Välkky-seteleitä on saatavissa Saarijärven kaupungintalon asiointipisteestä (Sivulantie 11) ja Kannonkosken kunnantalon yhteispalvelupisteestä (Järvitie 1) toimeentulotukipäätöstä ja kuvallista henkilökorttia näyttämällä. Jokaista kurssia kohden tarvitaan oma seteli. Setelimäärää/henkilö ei ole rajoitettu. Vapaita paikkoja voit tiedustella kansalaisopiston toimistosta kurssitiedoissa mainitun viimeisen ennakkoilmoittautumispäivän jälkeen. Välkky-seteli tulee palauttaa ilmoittautumisen yhteydessä Saarijärven tai Kannonkosken kansalaisopiston toimistoon. Netin kautta ei voi ilmoittautua, mikäli käyttää kurssimaksuun Välkky-seteliä.

Vuorotyöläisen harrastepassi 

Jos olet vuorotyössä ja haluat osallistua ryhmiimme esim. joka toinen viikko, sinua varten on vuorotyöläisen harrastepassi. Passin hinta on puolet ryhmäsi normaalista kurssimaksusta ja voit osallistua sillä puoleen ryhmän kokoontumiskerroista. Pyydä työnantajaltasi todistus vuorotyöstä. Käy ostamassa harrastepassi Saarijärven tai Kannonkosken toimistolta. Voit ostaa harrastepassin myös useammalle kurssille. Harrastepassi on lunastettava kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Opintosetelietuus työttömille (OS)

Jos olet työtön ja haluat osallistua Saarijärven kansalaisopiston järjestämälle kurssille, voit hakea Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa opintoseteliä. Opintosetelin voi käyttää myös perheenjäsenen kurssimaksuun. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi. Seteleitä on jaossa rajoitettu määrä. 1 kpl / henkilö / lukukausi (yksi syyslukukaudella, yksi kevätlukukaudella). Opintosetelin voi jakaa useammalle eri kurssille. Kurssit, joihin alennus käytetään, on ilmoitettava setelin palauttamisen yhteydessä. Työttömien opintoseteleitä on jaossa Saarijärven kaupungintalolla ja Kannonkosken kunnantalolla sijaitsevissa asiointipisteissä. Opintoseteliä hakiessa opiskelijan tulee todistaa työttömyytensä joko esittämällä työttömyysturvan maksupäätös.

Kuvataidekoulu

Sosiaalisin ja taloudellisin perustein on haettavissa alennusta kevätlukukauden maksuista. Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen ja tulotietoineen tulee osoittaa opiston rehtorille, syyslukukaudella aloittavien osalta 31.10.2023 mennessä. Hakemuksen käsittelee sivistyslautakunta. Liitä hakemukseen tulotietosi. Kevätlukukaudella aloittavien osalta 31.1.2024 mennessä. 

TIEDOTTAMINEN

Kursseihin liittyvistä asioista (esim. kurssin peruuntuminen tai aikataulumuutokset) sekä Saarijärven kaupungin, Kannonkosken kunnan ja muista viranomaistiedotteista ilmoitamme tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tapahtumista ja lisäkursseista ilmoitamme kansalaisopiston verkkosivuilla ja Facebookissa. Lisätietoja kursseista ja muusta toiminnastamme saat myös kansalaisopiston toimistosta. 

VAKUUTUKSET

Ryhmämme ovat avoimia kaikille asuinpaikkakunnasta riippumatta. Saarijärven kaupungilla ja Kannonkosken kunnalla on vapaaehtoinen tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikissa kansalaisopiston kurssiohjelman mukaisissa opetusryhmissä. Jotta vakuutus on voimassa, sinulla tulee olla kotipaikkakunta Suomessa. Opiskelijoiden omaisuutta (esim. vaatteet / silmälasit tms.) ei ole vakuutettu.  Vakuutus on voimassa kunnan järjestämissä ja valvomissa tilaisuuksissa. Matkoilla näihin tilaisuuksiin vakuutus on voimassa vain, mikäli kunta on järjestänyt kuljetuksen. Vahingon sattuessa ole heti yhteydessä kansalaisopiston henkilökuntaan!

OPETUSTILOJEN JA VARASTOJEN KÄYTTÖ

Kansalaisopisto ei vastaa opetustiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä, eikä mahdollisista työvälineistä. Merkitse omat materiaalit ja tarvikkeet näkyvästi, jos säilytät niitä opetustilan varastoissa. Säilytä tiloissa vain ne tavarat ja tarvikkeet, joita tarvitset viikoittain (tai jokaisella kokoontumiskerralla). Vie työkauden päätteeksi tavarasi pois, jotta tiloissa voidaan tehdä vuosisiivoukset ym. huoltotoimenpiteet. 

MATERIAALIT

Opintomateriaalit (kirjat, kädentaitoryhmien tarvikkeet jne.) jokainen kustantaa itse. Joillakin kursseilla materiaali sisältyy hintaan, tästä mainitaan erikseen kurssin kohdalla.

TODISTUKSET

Opiskelija saa pyydettäessä todistuksen, joka on heti kurssin päätyttyä ilmainen, myöhemmin pyydettäessä 20 €.

HARRASTETAAN TERVEENÄ 

Tunneille ei saa tulla, jos henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita. Musiikin yksilöopetuksessa on hyvä ilmoittaa poissaolosta opettajalle.


OIKEUS MUUTOKSIIN PIDETÄÄN!

Ajankohtaista

 • 110110

  Musiikin yksilöopetus, uusien oppilaiden ilmoittautuminen jonoon, Saarijärvi. Kurssimaksu tunnin pituuden mukaan 115,00 / 210,00 €. Tiedustele ensin paikkoja musiikinopettajalta, p. 044 4598770.

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Syyslukukausi: 11.9.2023 - 26.11.2023
  Kevätlukukausi: 8.1.2024 - 21.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.2.2024 23.59
  Paikkoja: 0 Ilmoittautuneita: 0 Varalla: 1
 • 110111

  Musiikin yksilöopetus, uusien oppilaiden ilmoittautuminen jonoon, Kannonkoski. Kurssimaksu tunnin pituuden mukaan 115,00 / 210,00 €. Tiedustele ensin paikkoja musiikinopettajalta p. 044 459 8770.

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Syyslukukausi: 11.9.2023 - 26.11.2023
  Kevätlukukausi: 8.1.2024 - 21.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.2.2024 23.59
  Paikkoja: 0 Ilmoittautuneita: 0 Varalla: 1
 • 110310 Ilmoittautumiset puhelimitse 044 459 8456 / 044 459 8254 / 044 459 8256 Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

  Kuvataidekoulu 5-18 -vuotiaille 2023-2024

  Kurssimaksu: 205,00 €
  Opettaja: Tuntiopettaja selviää myöhemmin
  Paikka: Koulu- ja kulttuurikeskus, Sivulantie 8 C 1, C233 kuvataideluokka
  Syyslukukausi: 11.9.2023 - 26.11.2023
  Kevätlukukausi: 8.1.2024 - 21.4.2024
  Paikkoja: 0 Ilmoittautuneita: 0 Varalla: 0
 • 110313

  Saa unelmoida, kevät 2024

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anna Manninen
  Paikka: C236 koulun kuvataideluokka 1
  Kevätlukukausi: 20.1.2024 - 17.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 12
 • 110315

  Järjestelyn ABC, kevät 2024

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Anna Manninen
  Paikka: C236 koulun kuvataideluokka 1
  Kevätlukukausi: 16.3.2024 - 27.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 6.3.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 2 Vapaita paikkoja: 13
 • 110317

  Sinä olet ihana, kevät 2024, verkkokurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anna Manninen
  Paikka: Verkkokurssi
  Kevätlukukausi: 10.3.2024 - 21.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 18.2.2024 23.59
  Paikkoja: 20 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 20
 • 110320

  Silmämeikki -alkeiskurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Miia Johanna Roponen
  Paikka: C231 kansalaisopisto teoria
  Kevätlukukausi: 2.3.2024 - 2.3.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 14.1.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 110321

  Silmämeikki, jatkokurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Miia Johanna Roponen
  Paikka: C231 kansalaisopisto teoria
  Kevätlukukausi: 9.3.2024 - 9.3.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 25.2.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 110322

  Opi meikkaamaan -lyhyt kurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Miia Johanna Roponen
  Paikka: C231 kansalaisopisto teoria
  Kevätlukukausi: 6.4.2024 - 7.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 24.3.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 110378 Maksuton kurssi!

  Vanhat valokuvat

  Opettaja: Kirsi Hänninen
  Paikka: Saarijärven museo Herajärventie 2 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 13.4.2024 - 13.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 31.3.2024 23.59
  Paikkoja: 30 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 30
 • 110386 Uusi kurssi!

  Elävän mallin piirustus

  Kurssimaksu: 47,00 €
  Opettaja: Jouko Hackzell
  Paikka: C233 kuvataide
  Kevätlukukausi: 20.1.2024 - 10.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 1 Vapaita paikkoja: 9
 • 110387 Uusi kurssi!

  Raapepiirustus

  Kurssimaksu: 57,00 €
  Opettaja: Lea Annikki Saikkonen
  Paikka: C236 koulun kuvataideluokka 1
  Kevätlukukausi: 16.1.2024 - 16.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 110399 Uusi kurssi!

  Ompelukurssi

  Kurssimaksu: 47,00 €
  Opettaja: Sari Perhonen-Pirttiniemi
  Paikka: C126 koulun käsityöluokka, ompelu
  Kevätlukukausi: 23.3.2024 - 24.3.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 10.3.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 110411 Uusi kurssi!

  Huovutus

  Kurssimaksu: 47,00 €
  Opettaja: Sari Perhonen-Pirttiniemi
  Paikka: C127 koulun tekstiilityö, märkätila
  Kevätlukukausi: 17.1.2024 - 28.1.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 8 Ilmoittautuneita: 5 Vapaita paikkoja: 3
 • 110487

  Shamaanirummun valmistus

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Petra Reiman
  Paikka: Petran omat tilat / Lannevesi
  Kevätlukukausi: 17.2.2024 - 17.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 4.2.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 120803

  Englannin keskustelun jatkokurssi

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Noora Kärki
  Paikka: A118 tavallinen luokka (pääoven läheisyydessä)
  Kevätlukukausi: 16.1.2024 - 16.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 30.10.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 10 Varalla: 0
 • 340175

  Tietotekniikan yksilöopetus, kevät

  Kurssimaksu: 105,00 €
  Opettaja: Tuula Leppänen
  Paikka: Koulu- ja kulttuurikeskus
  Kevätlukukausi: 8.1.2024 - 19.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.11.2023 0.00
  Paikkoja: 20 Ilmoittautuneita: 1 Vapaita paikkoja: 19
 • 340176 Uusi kurssi!

  Terveysasemien ajanvaraus, OmaKannan ja OmaKelan sähköinen asiointi

  Kurssimaksu: 27,00 €
  Opettaja: Tuula Leppänen
  Paikka: C231 kansalaisopisto teoria
  Kevätlukukausi: 7.2.2024 - 13.3.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 28.1.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 340177 Uusi kurssi!

  Älypuhelimen ja tabletin peruskäyttö

  Kurssimaksu: 27,00 €
  Opettaja: Tuula Leppänen
  Paikka: C231 kansalaisopisto teoria
  Kevätlukukausi: 20.3.2024 - 17.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 10.3.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 710303

  Helpot kesäkukat

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Marko Ahola
  Paikka: Sivulantie 8 C 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 18.2.2024 - 18.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 4.2.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 1 Vapaita paikkoja: 14
 • 710304

  Omenapuun leikkaus

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Marko Ahola
  Paikka: Sivulantie 8C 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 12.4.2024 - 12.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 24.3.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 15
 • 710305

  Lavalaatikkoviljely

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Marko Ahola
  Paikka: Sivulantie 8C 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 16.5.2024 - 16.5.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 5.5.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 15
 • 810205

  Jälkiruoat

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Seija Haukilehto
  Paikka: A129, kotitalousluokka 2, Lukiontie 4, 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 16.2.2024 - 17.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 4.2.2024 23.59
  Paikkoja: 16 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 16
 • 810207

  Voileipäkakkujen valmistus

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Seija Haukilehto
  Paikka: A129, kotitalousluokka 2, Lukiontie 4, 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 12.4.2024 - 13.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 31.3.2024 23.59
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 12
 • 830204

  Ensiavun peruskurssi EA1, ryhmä3, Kevät 2024

  Kurssimaksu: 90,00 €
  Opettaja: Rauni Lankinen
  Paikka: Rahkola-sali (Kaupungintalo 2.krs), Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 24.1.2024 - 25.1.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 14.1.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 3 Vapaita paikkoja: 12
 • 830205

  Ensiavun kertauskurssi / Hätä-EA, Kevät 2024

  Kurssimaksu: 65,00 €
  Opettaja: Rauni Lankinen
  Paikka: Rahkola-sali (Kaupungintalo 2.krs), Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 14.2.2024 - 14.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 4.2.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 5 Vapaita paikkoja: 10
 • 830206

  EA2 - Ensiavun jatkokurssi, Kevät 2024

  Kurssimaksu: 90,00 €
  Opettaja: Rauni Lankinen
  Paikka: Rahkola-sali (Kaupungintalo 2.krs), Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 21.3.2024 - 21.3.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 10.3.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 1 Vapaita paikkoja: 14
 • 830209 Uusi kurssi!

  POP Pilates

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Hämäläinen Marjo
  Paikka: C170, Ilta Ikkala-sali, Saarijärven Koulu- ja kulttuurikeskus, 43100 Saarijäri
  Kevätlukukausi: 7.2.2024 - 13.3.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 21.1.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 4 Vapaita paikkoja: 11
 • 830229

  Aikuisten uintitekniikan kurssi, kevät 2024

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja: Noora Rautiainen
  Paikka: Aarresaari, Sivulantie 6, 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 16.1.2024 - 16.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 10 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 10
 • 830230 Ilmoittautumiset puhelimitse 044 459 8456 / 044 459 8254 / 044 459 8256 Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

  Golfopetusta aloittelijoille

  Kurssimaksu: 91,00 €
  Opettaja: Jukka Puranen
  Paikka: Golfsimulaattori Liikelataamo, Rentontie 7 Saarijärvi
  Syyslukukausi: 11.9.2023 - 26.11.2023
  Kevätlukukausi: 8.1.2024 - 21.4.2024
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 12
 • 830231 Ilmoittautumiset puhelimitse 044 459 8456 / 044 459 8254 / 044 459 8256 Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

  Golfopetusta harrastajille

  Kurssimaksu: 91,00 €
  Opettaja: Jukka Puranen
  Paikka: Golfsimulaattori Liikelataamo, Rentontie 7 Saarijärvi
  Tunteja: 13,97    Syyslukukausi: 11.9.2023 - 26.11.2023
  Tunteja: 17,29    Kevätlukukausi: 8.1.2024 - 21.4.2024
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 2 Vapaita paikkoja: 10
 • 830236

  Kantelerentoutus, viikonloppukurssi, kevät 2024

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anna Manninen
  Paikka: C170, Ilta Ikkala-sali, Saarijärven Koulu- ja kulttuurikeskus, 43100 Saarijäri
  Kevätlukukausi: 13.1.2024 - 11.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 12
 • 830237

  Kantelerentoutus, Kevät 2024

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anna Manninen
  Paikka: C170, Ilta Ikkala-sali, Saarijärven Koulu- ja kulttuurikeskus, 43100 Saarijäri
  Kevätlukukausi: 9.3.2024 - 20.4.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.8.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 18.2.2024 23.59
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 12
 • 830238 Uusi kurssi!

  Taitoluistelun alkeet, nuoret 7-12 vuotiaat

  Kurssimaksu: 70,00 €
  Opettaja: Riikka Niemeläinen
  Paikka: Valotie 5 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 17.1.2024 - 21.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 1 Vapaita paikkoja: 14
 • 830239 Uusi kurssi!

  Taitoluistelun alkeet, aikuiset 13-v. ja siitä ylöspäin

  Kurssimaksu: 70,00 €
  Opettaja: Riikka Niemeläinen
  Paikka: Valotie 5 43100 Saarijärvi
  Kevätlukukausi: 17.1.2024 - 21.2.2024
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.11.2023 0.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.1.2024 23.59
  Paikkoja: 15 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 15