null

Kauhajoen kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

LUE OHJEET TARKASTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Ilmoittautuminen kevään 2022 kursseille alkaa maanantaina 3.1.2022 klo 9.00 kurssi-ilmoittautumissivulla tai soittamalla opiston toimistoon (p. 0468511942)

 

Ennen ilmoittautumista lue kurssikuvaukset ja huomioi seuraavat asiat:

  1. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta. 

  2. Jos joudut perumaan osallistumisesi, tee se netin kautta tai olemalla yhteydessä opiston toimistoon (p. 0468511942) viimeistään 3 (kolme) päivää ennen kurssin alkua. Kurssilta pois jääminen tai laskun maksamatta jättäminen EI ole peruutus. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.

  3. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta.

  4. Lasku lähetetään noin kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintään.Kurssimaksu laskutetaan lähtökohtaisesti täytenä. 

  5. Opiskelijasta riippumattomista syistä peruuntuneen yhden opetuskerran tunnit jätetään korvaamatta. 

  6. Vie aina kurssi-ilmoittautumisen loppuun saakka painamalla "Lähetä", vaikka olisitkin saamassa varasijan. Näin opisto saa tiedon ja voi mahdollisuuksien mukaan perustaa uusia opetusryhmiä suosituille kursseille.

  7. Mikäli kurssin osallistujamäärä laskee alle viiden opiskelijan kolme kertaa peräkkäin, kurssi on lopetusuhan alla.

  8. Jos viranomainen määrää lähiopetuksen keskeytettäväksi eikä etäopetus tai opetuksen siirto ole kurssilla mahdollista ja kurssi keskeytyy, kurssimaksuhyvityksistä päättää Kauhajoen hyvinvointilautakunta.