null

Kauhajoen kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

LUE OHJEET TARKASTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2022 - 2023 kursseille alkaa maanantaina 29.8.2022 klo 18.00 kurssi-ilmoittautumissivulla.

Ilmoittautumisohjeet

  1. Vie aina kurssi-ilmoittautuminen loppuun saakka painamalla "Lähetä", vaikka olisitkin saamassa varasijan. Näin opisto saa tiedon ja voi mahdollisuuksien mukaan perustaa uusia opetusryhmiä suosituille kursseille.

Peruutusehdot

  1. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta.

  2. Jos joudut perumaan osallistumisesi, tee se netin kautta tai olemalla yhteydessä opiston toimistoon (p. 0468511942) viimeistään 7 (seitsemän) päivää ennen kurssin alkua. Kurssilta pois jääminen tai laskun maksamatta jättäminen EI ole peruutus.
  3. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta.

  4. Lasku lähetetään noin kolmen viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintään.

  5. Opiskelijasta riippumattomista syistä peruuntuneen yhden opetuskerran tunnit jätetään korvaamatta.

Hyvä tietää 

  1. Jos viranomainen määrää lähiopetuksen keskeytettäväksi eikä etäopetus tai opetuksen siirto ole kurssilla mahdollista ja kurssi keskeytyy, kurssimaksuhyvityksistä päättää Kauhajoen hyvinvointilautakunta.