null

Kauhajoen kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

LUE OHJEET TARKASTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA (Täsmennyksiä peruutusehdoissa!)

Ilmoittautuminen kevään 2024 kursseille alkaa ke 3.1.2024 klo 18.00 kurssi-ilmoittautumissivulla.

Toimiston yhteystiedot: p. 046 851 1942 / Kaarina ja 040 557 7911 / Theresa, sähköposti: kansalaisopisto@kauhajoki.fi

Toimistossa ja puhelimitse voi ilmoittautua to 4.1.2024 klo 9.00 alkaen.


Ilmoittautumisohjeet

 1. Vie aina kurssi-ilmoittautuminen loppuun saakka painamalla "Lähetä", vaikka olisitkin saamassa varasijan. Näin opisto saa tiedon ja voi mahdollisuuksien mukaan perustaa uusia opetusryhmiä suosituille kursseille.

Peruutusehdot (HUOM! ovat täsmentyneet!)

 1. Kurssi-ilmoittautuminen on peruttava viimeistään kolme (3) päivää (72 tuntia) ennen kurssin alkua, mikäli kurssin tiedoissa ei toisin mainita. Mikäli keskeytät kurssin kesken kauden, ilmoita siitä toimistoon.
 2. Myöhässä perutuista tai perumatta jätetyistä kurssi-ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus.
 3. Peruminen tulee tehdä toimistoon -  ei vain opettajalle tai rehtorille. Älä jätä perumisilmoitusta myöskään vastaajaviestiin!
  Mahdollinen opettajan vaihdos tai opiskelijan taitotasoon soveltumaton kurssi ei oikeuta maksutonta perumista.
  Maksuton peruminen on mahdollista, mikäli kurssipaikka tai ajankohta muuttuvat oleellisesti.
 4. Vähintään 10 kokoontumiskerran kursseilla 1. kerta on kokeilukerta, jonka jälkeen voi vielä maksutta perua osallistumisensa 3 päivän (72 tunnin) ajan toimistoon.
 5. Kurssin peruminen terveydellisistä syistä on mahdollista lääkärin tai terveydenhoitajan todistuksella. Jos kurssin tuntimäärästä 50 % on jo pidetty, kurssimaksu veloitetaan kokonaan.
 6. Kurssimaksut peritään lähtökohtaisesti täytenä. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta.
 7. Kurssimaksuista tulee lasku kotiin noin kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Jos haluat laskun sähköpostiin, ole yhteydessä toimistoon heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintään.
 8. Opiskelijasta riippumattomista syistä peruuntuneen yhden opetuskerran tunnit jätetään korvaamatta.
 9. Opiskelija huolehtii vakuutusturvastaan opiskeluaikana ja hankkii itse opiskelussa tarvittavat välineet.

Hyvä tietää 

 1. Jos viranomainen määrää lähiopetuksen keskeytettäväksi eikä etäopetus tai opetuksen siirto ole kurssilla mahdollista ja kurssi keskeytyy, kurssimaksuhyvityksistä päättää Kauhajoen hyvinvointilautakunta.
 2. Maksuvälineinä käyvät myös:
  1. Kauhajoen kaupungin henkilöstön liikunta ja kulttuurisetelit.
  2. SMARTUM
  3. TYKY+ 
  4. EDENRED 
 3. Olethan yhteydessä toimistoon heti ilmoittautumisen jälkeen, jos haluat käyttää em. etuja.
 4. Lukuvuonna 2023-24 työttömällä työnhakijalla  (Kauhajoki, Karijoki, Isojoki ja Teuva) on oikeus yhteen maksuttomaan kurssiin (max 60 € kurssi / lukuvuosi). Ota yhteyttä toimistoon heti ilmoittautumisesi jälkeen ja toimita todistus työttömyydestä saadaksesi hyvityksen. HUOM! Etuja ei hyvitetä jälkikäteen.