Tavastia Koulutus Oy

Languages Sök
Suomeksi In English

Tavastia Koulutus Oy:n täydennyskoulutukset toteuttaa pääsääntöisesti Ammattiopisto Tavastia.

ENNEN ILMOITTAUTUMISTASI HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT

 1. Tutustu Tavastia Koulutuksen täydennyskoulutuksiin ja testeihin Tapahtumat-välilehdellä. Lisätiedoista löydät koulutuksen tarkemmat tiedot
   
 2. Samalla kerralla voit ilmoittautua useampaan koulutukseen tai ilmoittaa yrityksestäsi useampia henkilöitä samaan koulutukseen tai testiin.
   
 3. Lopuksi saat vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos koulutus on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoittautumisnumeroa käyttämällä voit tarkistaa, mille kursseille olet ilmoittautunut tai numerolla voit peruuttaa kurssisi.
   
 4. Peruutus pitää tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuutta tavastiakoulutus@kktavastia.fi, ellei lisätiedoissa toisin mainita. Määräajan jälkeen peruutetuista koulutuksista ja testeistä laskutamme 50 % koulutusmaksusta tai jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko koulutusmaksun.
   
 5. Otamme yhteyttä jos koulutus peruuntuu kokonaan tai saat opiskelijapaikan varasijalta.

 6. Voit maksaa koulutus- tai testitilaisuuden maksun ilmoittautuessasi joko verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortilla, maksujenvälityksestä vastaa Paytrail tai voit tulostaa laskun. Mikäli et käytä näitä vaihtoehtoja, lähetetään lasku kotiosoitteeseesi tai yrityksen osoitteeseen.