Vanaja Koulutus Oy

Kielet Haku
På svenska In English

Vanaja Koulutus Oy:n täydennyskoulutukset toteuttaa Ammattiopisto Tavastia.

ENNEN ILMOITTAUTUMISTASI HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT

 1. Tutustu Vanaja Koulutuksen täydennyskoulutuksiin ja testeihin KURSSIT-välilehdellä. Lisätiedoista löydät koulutuksen tarkemmat tiedot ja koulutusesitteen.
   
 2. Samalla kerralla voit ilmoittautua useampaan koulutukseen tai ilmoittaa yrityksestäsi useampia henkilöitä samaan koulutukseen tai testiin. Ilmoita myös osallistujien puhelinnumerot yhteydenpitoa varten.
   
 3. Lopuksi saat vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos koulutus on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoittautumisnumeroa käyttämällä voit tarkistaa, mille kursseille olet ilmoittautunut tai numerolla voit peruuttaa kurssisi.
   
 4. Peruutus pitää tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutustilaisuutta vanajakoulutus@kktavastia.fi, ellei lisätiedoissa toisin mainita. Määräajan jälkeen peruutetuista koulutuksista ja testeistä laskutamme 50 % koulutusmaksusta tai jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko koulutusmaksun.
   
 5. Otamme yhteyttä jos koulutus peruuntuu kokonaan tai saat opiskelijapaikan varasijalta.

 6. Voit maksaa koulutus- tai testitilaisuuden maksun ilmoittautuessasi joko verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortilla, maksujenvälityksestä vastaa Paytrail tai voit tulostaa laskun. Mikäli et käytä näitä vaihtoehtoja, lähetetään lasku kotiosoitteeseesi tai yrityksen osoitteeseen.