Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku

OHJEITA OPISKELIJALLE:

Asiakastoimisto palvelee paikan päällä osoitteessa Siltakatu 11 ja puhelimitse numerossa 044 797 2400. 

Toimisto on avoinna ma-to 12-15, pe suljettu.

HAE KURSSEJA -toiminnolla (oikeassa yläkulmassa) voit etsiä kursseja kurssinumerolla, kurssinimellä, osaston tai kurssin sisällön mukaan sekä opettajan nimen mukaan.


OPINTOMAKSUT

Kullakin kurssilla on oma kurssikohtainen maksu. Jyränköläpassilla voit osallistua kaikille kursseille, joissa lukee: Jyränköläpassilla hinta 0 €. Kurssimaksua ei voi muuttaa Jyränkölä-passiksi takautuvasti laskutuksen jälkeen. Huomaa, että netin kautta ilmoittauduttaessa kurssimaksut nollaantuvat vasta laskutusvaiheessa.

Opiston kurssimaksuja voi maksaa alla mainituilla työnantajan työntekijöilleen omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan antamilla maksuvälineillä. Mainituilla maksuvälineillä opintomaksu on käytävä maksamassa opiston toimistossa.
• SMARTUM kulttuuri- ja liikuntasetelit
• Tyky
• Sportti-passi
• Luottokunnan virikesetelit
• Mind & Body-kortti
• Eazybreak

Henkilötunnus tarvitaan laskutusta varten. Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden kurssimaksu lähetetään huoltajalle. Ilmoittautumisen yhteydessä huoltajan on ilmoitettava laskutusta varten omat henkilötietonsa henkilötunnuksineen.

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään antamaasi koti- tai laskutusosoitteeseen. Peruuta ilmoittautumisesi ajoissa toimistoon - opintomaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruuttamattomasta kurssista laskutetaan siitä ohjelmassa mainittu hinta - koskee myös Jyränkölä-passilla ilmoittautuvia.

Kolme peräkkäistä poissaoloa ilmoittamatta johtaa opiskelupaikan menettämiseen varasijoilla oleville.

Ensimmäisestä maksumuistutuksesta perimme 5 €, toisesta 10 €. Kurssimaksujen perintä siirtyy perintätoimistolle toisen maksumuistutuksen jälkeen.

Voittamattoman esteen sattuessa voidaan maksu palauttaa. Silloin siitä vähennetään 10 € toimistomaksu. Opisto ei palauta rahoja kurssin jo alettua.

Opistolla on oikeus peruuttaa kurssi, jos opiskelijamäärä jää kurssin alkaessa alle minimin. Maksettu kurssimaksu palautetaan tai se hyvitetään jonkin toisen kurssin hinnassa. (Ei koske Jyränkölä-passilla ilmoittautuneita).

Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin. Mikäli kurssin ajankohta tai paikka opiston toimesta oleellisesti muuttuu, voimme palauttaa osan kurssimaksua.

Emme vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali-tai muiden tilavuorojen peruuntumisista.

Opetuskerran peruuntumisesta ilmoitamme mahdollisuuksien mukaan tekstiviesteillä.

Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen.

VAPAUTUKSET TAI ALENNUKSET

Työttömien 20 € alennus. Todista työttömyytesi 28.9. mennessä alennuksen saadaksesi.

Vapautusta tai alennusta opintomaksuista voi hakea apulaisrehtorilta. Vapaamuotoiseen hakemukseen liitetään selvitys tuloista ja menoista.

VAKUUTUKSET

Opiskelijoita ei ole vakuutettu oppilaitoksemme puolesta.

TIEDOTTAMINEN

Kursseille ei lähetetä erillistä kutsua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta.

Kurssimuutoksista ilmoitamme useimmiten tekstiviestillä.

Tekniset ohjeet kurssien hakemisesta löytyvät vasemmasta sivupalkista kohdasta ohjeet.