null

Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

SYYSLUKUKAUDEN 2021 KURSSIT JULKAISTAAN 15.7. JA ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ALKAA 1.8.


Asiakaspalvelu palvelee 23.6. asti ma-ke klo 12-14 vain puhelimitse (044 797 2400) ja sähköpostitse (kansalaisopisto[ät]jyrankola.fi). 

Asiakaspalvelu on lomalla 24.6.-8.8.


LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:              

Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan kurssille koko lukukaudeksi ja maksamaan sen.

Valitse näiltä hakusivuilta kurssit, joille haluat ilmoittautua. Samalla kerralla voit ilmoittautua useammillekin kursseille. Muutamille kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä se sähköisesti opistoon. 

Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi, saat tiedon kurssipaikan saamisesta sähköpostiisi. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan.

MAKSUT

Kurssimaksu on kurssikohtainen. Kurssimaksu ei sisällä oppimateriaalia eikä opiskelu- ja työtarvikkeita. Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden kurssimaksun maksaa huoltaja/maksaja. 

Voit maksaa kurssimaksut Paytrailin maksupalvelussa ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit myös maksaa kurssimaksun työnantajan työntekijöilleen omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan antamilla maksuvälineillä. (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak, Luottokunnan virikesetelelit, Tyky-maksuvälineet). Suorita maksu asiakaspalveluun 15.3.2021 mennessä. 

Sportti- ja Kulttuuripassilla voit maksaa myös netissä ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että työnantajan tarjoamilla etuuksilla ei voi maksaa ruokakursseja, matkoja/retkiä eikä materiaalimaksuja.Laskuttamisen jälkeen maksuvälineet eivät enää käy! Jos kurssi peruuntuu, emme palauta maksuvälineillä maksettuja suorituksia. Maksun voit siirtää toiseen kurssiin.

Maksulinkit maksamattomista kurssimaksuista lähetetään sähköpostitse maaliskuun lopussa. Maksulinkki lähetetään osoitteesta no-reply@opistopalvelut.fi. Lisääthän osoitteen sallittujen lähettäjien listalle sähköpostiohjelmassasi välttääksesi viestin menemisen roskapostikansioon. Maksulinkki toimii 14 vuorokautta, jonka jälkeen maksamattomat kurssimaksut siirtyvät laskutukseen.

Huomioi, että perimme postitse lähetettävistä paperilaskuista laskutuslisänä 5 € / lasku.  
Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, lähetämme huomautuslaskun (huomautuslisä + 5€). Maksamattomat huomautuslaskut siirrämme perintäyhtiön hoidettavaksi.  
Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Toteutumattomien kurssien kurssimaksut palautetaan. 

Laskua koskevat huomautukset on tehtävä ennen eräpäivää.

Mikäli opisto joutuu keskeyttämään lähiopetuksen koronavirusepidemian vuoksi, pyrimme järjestämään kurssit vaihtoehtoisin tavoin. Jos tunteja ei pystytä pitämään, palautamme kurssimaksut pitämättömistä kerroista.

ALENNUKSET

Opetushallituksen myöntämä opintosetelialennus on kohdennettu lukuvuonna 2020-2021 seuraavasti:

 • Alennus kohdistettu tiettyjen kurssien kurssimaksuihin.
 • Työttömien 50 €:n alennus. TE-toimiston todistus työttömyydestä tai toistaiseksi jatkuvasta lomautuksesta on esitettävä asiakaspalvelussa viimeistään 15.3.2021 alennuksen saamiseksi. 

Vapautusta tai alennusta opintomaksuista voi hakea apulaisrehtorilta. Vapaamuotoiseen hakemukseen liitetään selvitys tuloista ja menoista.

PERUUTUSEHDOT

Kurssin voi perua maksutta 5 päivää ennen kurssia. Perumisen voi tehdä itse internetissä Omat tiedot -linkin kautta tai voit tehdä peruutuksen asiakaspalveluun joko puhelimitse (044 797 2400) tai sähköpostitse (kansalaisopisto@jyrankola.fi).

Ilmoita ajoissa, jos et tule - varallaolija voi vielä saada paikan. 

Jos perut osallistumisesi alle 5 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan koko kurssimaksu. 

Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, veloitetaan koko kurssimaksu.

Voimme palauttaa vain lääkärintodistuksella osan (sairausaika) kurssimaksusta vähennettynä toimistomaksulla 10 €.

Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ei myöskään kurssin käymättä jättäminen, muuttuneet työvuorot tms. Opettajalle tehty peruutus ei riitä. Kurssipaikka on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. 

Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin. Mikäli kurssin ajankohta tai paikka opiston toimesta oleellisesti muuttuu, voimme palauttaa osan kurssimaksua.

Emme vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali- tai muiden tilavuorojen peruuntumisista.

Opetuskerran peruuntumisesta ilmoitamme mahdollisuuksien mukaan opiskelijoille.

Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen.

TIEDOTTAMINEN

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille erillistä kutsua ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Ilmoitamme kurssiperuutuksista tai muutoksista tekstiviestillä. 

YLEISTÄ

Vältä voimakkaita hajusteita osallistuessasi kursseille koska mukana voi olla hyvin allergisia opiskelijoita ja opettajia, kiitos!

Opiskelijoita ei ole vakuutettu oppilaitoksen puolesta. Opisto ei vastaa opiston tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

Osallistumistodistus kurssille edellyttää osallistumista ¾ oppitunneista. Tutkintotodistukset ovat ao. tutkintovaatimusten mukaisia. Aikaisempien vuosien kurssitodistuksista perimme 10 €.

Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti. Heinolan kansalaisopiston henkilörekisteriselosteen löydät täältä.  Tiedoissa kysytään henkilötunnusta oppilaitoksista kerättäviä tilastoja varten sekä laskutuksen takia.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Ajankohtaista

 • 8310079K Kurssi ei kuulu Jyränköläpassiin!

  SU-TREENI ULKONA 3

  Kurssimaksu: 20,00 €
  Opettaja: Sari Mutanen, Lat
  Paikka: Kieppi, Konsulinkatu 3, 18100 Heinola
  Tunteja: 4,00    Kevätlukukausi: 30.5.2021 - 20.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 21.1.2021 0.00
  Paikkoja: 6
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 8310101K Kurssi ei kuulu Jyränköläpassiin!

  TEHOTREENI ULKONA A3

  Kurssimaksu: 15,00 €
  Opettaja: Kaisa Rossi, liikunnanohjaaja AMK
  Paikka: Kieppi, Konsulinkatu 3, 18100 Heinola
  Tunteja: 4,00    Kevätlukukausi: 31.5.2021 - 21.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.3.2021 0.00
  Paikkoja: 6
  kurssilla on tilaa
 • 8318030K Kurssi ei kuulu Jyränköläpassiin!

  ZOOM-FASCIA METHOD® A3

  Kurssimaksu: 20,00 €
  Opettaja: Kaisa Rossi, liikunnanohjaaja AMK
  Paikka: Netti
  Tunteja: 5,32    Kevätlukukausi: 31.5.2021 - 21.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.3.2021 0.00
  Paikkoja: 100
  kurssilla on tilaa