Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 1.8.2019!

OHJEITA OPISKELIJALLE:

Hae kursseja -toiminnolla (oikeassa yläkulmassa) voit etsiä kursseja kurssinumerolla, kurssinimellä, osaston tai kurssin sisällön mukaan sekä opettajan nimen mukaan.

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot:

 • kurssin numero / nimi
 • osallistujan nimi ja henkilötunnus laskutusta varten.
 • yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja s-postiosoite)
 • alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan puhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot
 • koulutustausta ja työllisyystilanne (Tilastokeskusta varten)

Heinolan kansalaisopiston henkilörekisteriseloste: http://www.jyrankola.fi/images/Rekisteriselosteet/Hellewi.pdf

Ryhmät alkavat vain, jos niihin on tarpeeksi tulijoita.

Siksi on tärkeää, että ilmoittaudut ajoissa!

JYRÄNKÖLÄPASSI 165 €

Oikeus osallistua kaikkiin JP -merkittyihin opintoryhmiin ilman muita maksuja. Muista ostaa Jyränköläpassi (9999002K) ennen kuin ilmoittaudut muille kursseille. Kurssimaksua ei voi muuttaa Jyränköläpassiksi takautuvasti laskutuksen jälkeen. Huomaa, että netin kautta ilmoittauduttaessa kurssimaksut nollaantuvat vasta laskutusvaiheessa. Älä varaa paikkoja turhaan, käyttämättömästä kurssipaikasta peritään ohjelmassa mainittu kurssimaksu.

Huom! Jyränköläpassilla kurssi-ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 30.9.2019. Mahdolliset lisäilmoittautumiset tulee tehdä toimiston kautta.

MAKSUTAVAT

Kurssimaksun voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luotto-/pankkikortilla. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Jos et maksa ilmoittautumista saman tien, lähetämme maksua varten maksulinkin sähköpostitse 30.9.2019 mennessä. Maksulinkki toimii 14 vuorokautta linkin lähettämisestä alkaen. Mikäli et maksa kurssimaksua maksulinkin kautta, lähetämme laskun postitse kotiin. Paperilaskusta veloitamme laskutuslisän 5 € / lasku.

Huom! Jyränköläpassia ei voi maksaa netissä, koska siihen kuuluvat kurssit on nollattava toimistossa. Lähetämme Jyränköläpassista maksulinkin sähköpostiisi tai laskun postitse kotiin.

Maksuvälineinä käyvät myös:

• SMARTUM kulttuuri- ja liikuntasetelit
• Tyky
• ePassi (Voit maksaa suoraan netissä ilmoittautumisen yhteydessä)
• Luottokunnan virikesetelit
• Edenred-kortti
• Eazybreak

Huom! Maksu työnantajan tarjoamilla etuuksilla tulee suorittaa toimistoon 30.9. mennessä. Laskuttamisen jälkeen kyseiset maksutavat eivät käy maksuvälineinä. Jos kurssi peruuntuu, emme palauta maksuja. Maksu voidaan kuitenkin siirtää toiseen kurssiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

VAPAUTUKSET TAI ALENNUKSET

Opetushallituksen myöntämä opintoseteliavustus kohdennetaan seuraavasti:


 1. Työttömien 50 euron alennus. Työvoimatoimiston todistus työttömyydestä tai toistaiseksi jatkuvasta lomautuksesta on esitettävä toimistossa 30.9. mennessä alennuksen saamiseksi.

 2. Eläkeläisten 20 euron alennus. Alennus myönnetään TOISESTA yli 60 euroa maksavasta kurssista. Huom! Ei koske Jyränköläpassia. Ilmoittautuminen toimistossa tai puhelimitse 30.9. mennessä.

 3. Maahanmuuttajien opintoseteliavustukset on huomioitu suomen kielen kurssihinnoissa.
  Huom! Avustusta on jaossa rajoitettu määrä. 
  Vapautusta tai alennusta opintomaksuista voi hakea apulaisrehtorilta. Vapaamuotoiseen hakemukseen liitetään selvitys tuloista ja menoista.

TIEDOTTAMINEN

Kursseille ei lähetetä erillistä kutsua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta.

Kurssimuutoksista ilmoitamme tekstiviestillä.


PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään antamaasi koti- tai laskutusosoitteeseen. Peruuta ilmoittautumisesi ajoissa toimistoon - opintomaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruuttamattomasta kurssista laskutetaan siitä ohjelmassa mainittu hinta - koskee myös Jyränköläpassilla ilmoittautuvia.

Kolme peräkkäistä poissaoloa ilmoittamatta johtaa opiskelupaikan menettämiseen varasijoilla oleville.

Ensimmäisestä maksumuistutuksesta perimme 5 €, toisesta 10 €. Kurssimaksujen perintä siirtyy perintätoimistolle toisen maksumuistutuksen jälkeen.

Voittamattoman esteen sattuessa voidaan maksu palauttaa. Silloin siitä vähennetään 10 € toimistomaksu. Opisto ei palauta rahoja kurssin jo alettua.

Opistolla on oikeus peruuttaa kurssi, jos opiskelijamäärä jää kurssin alkaessa alle minimin. Maksettu kurssimaksu palautetaan tai se hyvitetään jonkin toisen kurssin hinnassa. (Ei koske Jyränköläpassilla ilmoittautuneita).

Opistolla on oikeus tehdä muutoksia opetusohjelmassa ilmoitettuihin kurssitietoihin. Mikäli kurssin ajankohta tai paikka opiston toimesta oleellisesti muuttuu, voimme palauttaa osan kurssimaksua.

Emme vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali-tai muiden tilavuorojen peruuntumisista.

Opetuskerran peruuntumisesta ilmoitamme mahdollisuuksien mukaan tekstiviesteillä.

Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen.

VAKUUTUKSET

Opiskelijoita ei ole vakuutettu oppilaitoksen puolesta. Opisto ei vastaa opiston tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

TODISTUKSET

Osallistumistodistus kurssille edellyttää osallistumista ¾ oppitunneista. Tutkintotodistukset ovat ao. tutkintovaatimusten mukaisia. Aikaisempien vuosien kurssitodistuksista perimme 10 €.