Wellamo-opisto

Kielet Haku
På svenska

301104109 Makramee-solmeilun verkkokurssi

Makramee-solmeilu levisi aikoinaan merimiesten mukana ympäri maailmaa. Työtavassa käytetään monenlaisia solmuja, joita yhdistelemällä muodostuu koristeellisia pintoja. Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin konkareille. Tutustutaan makramee-solmeiluun ja opetellaan erilaisia solmuja. Mahdollisuus opetella myös Macra Weave -tekniikkaa, jossa solmeilua yhdistetään luovasti erilaisin kankaankudonnan elementein ilman erityisiä työvälineitä. Solmeile esim. amppeli, seinäkoriste, tyynynpäällinen, koriste lasipurkin päälle tai toteuta omia ideoita luovasti. Ota ensimmäistä kokoontumiskertaa varten esille lujaa lankaa esim. makramee-, moppi-, juutti- tai muurarinlankaa, juutti- tai pellavanarua sekä ruuvipuristin tai korkkialusta, johon työ kiinnitetään. Materiaaleista ja työvälineistä keskustellaan tarkemmin ensimmäisellä kurssikerralla. Kurssi toteutetaan Zoom-verkkokokousohjelmassa. Opettaja lähettää sähköpostilla videotapaamisten osallistumislinkit, joista ensimmäisen saat pari päivää ennen kurssin alkua. Lisätietoa kurssista

Kurssi toteutetaan Zoom-verkkokokousohjelmassa. Osallistumiseen tarvitset internet-yhteyden, mikrofonilla ja kaiuttimella varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen sekä Zoom-sovelluksen. Zoomin voit ladata tietokoneelle osoitteesta https://zoom.us/download. Mobiililaitteille sovelluksen voi asentaa laitteen sovelluskaupasta.

Opettaja lähettää sähköpostilla videotapaamisten osallistumislinkit, joista ensimmäisen saat sähköpostiisi pari päivää ennen kurssin alkua.


Ilmoittautuminen alkaa: 9.3.2021 9:00:00

Opettaja: KK Tiina Torvinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkossa

Päivä ja kello: Ke: 17.30-19.00

Kevätlukukausi: 24.3.2021 - 12.5.2021 (16 oppituntia)

Kurssimaksu: 27,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit