Wellamo-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

03120803 Italiaa lautaselle: Kieltä ja kokkausta B

Kieliluokassa kokoontumiset 8.10.,12.11., ja 4.2. klo 10.30-13.45 Kotitalousluokassa kokoontumiset 22.10., 26.11. ja 18.2. klo 10.30-14.45. Kolmen kokkauksen kieli- ja ruokakurssi. Tällä aina kahden opintokerran jaksoissa toteutettavalla kurssilla teemme pienen kurkistuksen Italian maakuntien ruokakulttuurien erityispiirteisiin. Ensimmäisellä kerralla opiskelemme italiankieliset(!) reseptit ja toisella toteutamme ne keittiössä! Lokakuussa pistämme lautaselle Toscanan (8.10. ja 22.10.), marraskuussa on vuorossa Calabria (12.11. ja 26.11.) ja helmikuussa Umbria (4.2. ja 18.2.). Kurssimaksu sisältää monistemateriaalin. Jokaisella kokoontumiskerralla tarvikemaksut peritään erikseen. Kurssin osaamistavoitteet: Italian eri alueiden ruokakulttuurin erityispiirteiden ymmärtäminen eli niiden historiaan, maantieteeseen, raaka-aineisiin tutustuminen ja ruokasanaston laajentaminen. Hyvän ateriakokonaisuuden valmistaminen italialaiseen tapaan ja ateriasta nauttiminen.

Opettaja: Merja Jaakkola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, Ilmoittautuneita 8, Vapaita paikkoja 0

Opetuspaikka: Aurinkovuoren koulu, luonnontiedon paja, Asikkalantie 12, 17200 Vääksy

Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: La: 10.30 - 14.45

Syyslukukausi: 8.10.2022 - 26.11.2022 (19 oppituntia)
Kevätlukukausi: 4.2.2023 - 18.2.2023 (10 oppituntia)

Kurssimaksu: 58,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 9.8.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle