null

Vaasan kansalaisopisto Alma / Vasa medborgarinstitut Alma

Kielet Haku
På svenska In English

Löydät haluamasi kurssin, kun kirjoitat kurssin nimen hakukenttään.

Lue tämä ennen ilmoittautumista

Ilmoittaudu kurssille viimeistään viikkoa ennen kyseisen kurssin alkamista.

Merkitse kurssi kalenteriisi, sillä emme yleensä lähetä erikseen kutsua. Kurssin peruuntumisesta tai muutoksista ilmoitamme tekstiviestillä.

Kurssimaksut

Ilmoittautuminen on sitova ja samalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kursseille ei voi ilmoittautua, mikäli sinulla on maksamattomia kurssimaksuja.

Henkilötietojasi käsitellään oheisen tietosuojaselosteen mukaisestiKurssin maksaminen

Voit maksaa kurssimaksun verkkomaksuna heti ilmoittautumisesi yhteydessä. Jotta voit maksaa verkossa, pitää sinulla olla sähköpostiosoite.
Ilmoittautumisen jälkeen voit siirtyä maksamaan painikkeesta:  SIIRRY MAKSAMAAN (ilmoittautumiset on tällöin jo hyväksytty)

Jos et halua maksaa kurssimaksua verkossa,lähetämme sinulle laskun.

Voit maksaa kurssin myös ePassilla, Tyky+ -kuntoseteleillä/Smartum -kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä Edenred -kortilla ja Smartum-korteilla (ei Smartum liikuntakortti eikä liikuntaseteli) Kansalaisinfossa Vaasassa (Kirjastokatu 13) tai Yhteispalvelupisteessä Vähässäkyrössä (Vähänkyröntie 11), kun olet saanut kurssista laskun kotiisi. 

Smartum-kortti jää pois kokonaan 31.12.2020 ja SmartumPay astuu voimaan 1.1.2021. Toistaiseksi maksetaan kurssin lasku SmartumPaylla Vaasan Kansalaisinfossa tai Yhteispalvelupisteessä Vähässäkyrössä.

Jos ilmoittaudut kevätkaudella kurssille, joka on jo alkanut syksyllä, on kurssimaksu puolet koko lukuvuoden maksusta.

Jos olet oikeutettu työttömän tai opiskelija-alennukseen, et voi maksaa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Me lähetämme kurssista laskun.

Alennukset


Opintoseteli työttömille

Työttömät saavat 50% alennuksen kurssimaksuun esittämällä todistuksen KELA:n/työttömyyskassan edellisen kuukauden maksetusta etuudesta, joko lähettämällä tai toimittamalla sen Vaasan kansalaisopisto Alman infoon viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Muuten laskutetaan koko kurssimaksu. Asiakaskortti ei kelpaa todistukseksi. Jos olet oikeutettu alennukseen, et voi maksaa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Me lähetämme laskun.

Opintoseteli kotoutumistukea saaville maahanmuuttajille

Kotoutumistukea saavan maahanmuuttajat saavat 50% alennuksen kurssimaksuun esittämällä todistuksen KELA:n/työttömyyskassan edellisen kuukauden maksetusta etuudesta, joko lähettämällä tai toimittamalla sen Vaasan kansalaisopisto Alman infoon viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Muuten laskutetaan koko kurssimaksu. Asiakaskortti ei kelpaa todistukseksi. Jos olet oikeutettu alennukseen, et voi maksaa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Me lähetämme laskun.


Osassa kursseista on alennus huomioitu automaattisesti. Tästä maininta kurssitietojen yhteydessä.

Opiskelijat

Korkeakouluopiskelijoille annetaan 10%:n alennus kurssimaksusta. Opiskelijakortti tulee esittää Vaasan kansalaisopisto Alman infossa viimeistään viikon sisällä kurssin alkamisesta, muuten kurssimaksu on täysimääräinen.
Kurssimaksua ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Me lähetämme laskun.


Jos olet oikeutettu alennukseen, et voi maksaa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Lähetämme laskun. Jos lasku on lähetetty, ei alennusta myönnetä jälkikäteen. 

Tositteen esittäminen etuuden piiriin kuulumisesta: 

Tosite tulee esittää viimeistään viikon sisällä kurssin alkamisesta:

  1. Tositteen voi myös lähettää sähköpostitse: alma@edu.vaasa.fi
  2. Vaasan kansalaisopisto Alman toimistossa
  3. Liittämällä tositteen "sähköinen asiointi" -linkin avulla: https://asiointi.vaasa.fi/web/guest/lomake_kurssimaksunalennuspyyntö


Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.

 

Ilmoittautumisen peruuttaminen

Esteen sattuessa peruuta ilmoittautuminen viimeistään 4 arkipäivää ennen kurssin alkua. Muussa tapauksessa perimme 20 euron maksun (tai kurssin hinnan, jos se on alle 20 euroa).

Jos peruutat osallistumisen sen jälkeen, kun kurssi on jo alkanut tai et peruuta osallistumista ollenkaan, laskutamme koko kurssimaksun

Voit tehdä peruutuksen kohdasta *omat tiedot* tai soittaa Vaasan kansalaisopisto Alman infopisteeseen puh. 0400 868 110 tai 040 629 9133.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksettu kurssimaksu palautetaan kurssin peruuttamistilanteessa vain mikäli yllämainitut ehdot täyttyvät! Ota yhteyttä maksun palauttamiseksi alma@edu.vaasa.fi tai Vaasan kansalaisopisto Alman toimistoon, puh 040 4826464 tai 040 619 4692. Muissa tapauksissa maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.


Voit harjoitella ilmoittautumista etukäteen alla olevasta linkistä. 

Testikurssi 999999 on harjoittelukurssi

 

http://www.vaasa.fi/vaasa-opisto

https://www.vaasa.fi/sv/arbis