Vaasan kaupungin opistot / Vasa stads institut

Kielet Haku
På svenska In English

0708109 Kokeva

Oletko käsillä tekijä? Haluaisitko rohkaistua suunnittelemaan itse tai oppimaan omasta käsityöllisestä prosessista lisää? Kokeva voisi olla sinun juttusi. Tänä syksynä on alkamassa uusi kolmivuotinen opintojakso.


Käsityön taiteen perusopetus on sukellus pintaa syvemmälle kädentaitoihin. Opinnot kestävät kolme vuotta, laajuuden ollessa yhteensä 500 oppituntia.


Kyseessä on siis valtakunnalliseen visuaalisten taiteiden opetussuunnitelmaan pohjautuva opintokokonaisuus. Opintoihin voi hakeutua kuka tahansa kädentaidoista ja käsityöllisestä ilmaisusta kiinnostunut. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita.

Opetuksessa korostuu opiskelijan oma kokemus, tutkiva ja kokeileva näkökulma. Opinnot ovat siis taitojen kartuttamista, mutta myös matka itseen ja omaan käsityölliseen ilmaisutapaan.

Opintojen lähiopetus on pääsääntöisesti keskiviikkoiltaisin. Joitakin opintokokonaisuuksia järjestämme viikonloppuisin. Käsityön taiteen perusopetus on pitkäjänteistä oman käsityöilmaisun kehittämistä.

Opintojen sisältö:

Lukuvuosi 1

- Orientaatio

- Oppimispäiväkirja kirjansidonnalla

- Värioppia tekstiilisuunnitteluun

- Kankaiden kuviointi ja värjäys

- Tekstiilikollaasi

- Huovutus

Kurssimaksu 133 syksy ja 133 € kevät.


Lisätietoja Teija Ohvo, p : 040 5360846, toisen ja kolmannen vuoden opintojen sisältö : https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/opistot/vaasa-opisto/aikuisten-taiteen-perusopetus/

Ilmoittautumislomake alla olevasta linkistä.


Lataukset:
Opetuspaikka: Useita eri opetustiloja

Syyslukukausi: 2.9.2020 - 12.12.2020
Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 26.5.2021

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta