null

Valkeakoski-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautuminen

Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle. Otamme yhteyttä, jos paikka vapautuu. Perustamme mahdollisuuksien mukaan uuden ryhmän.

Jos olet epävarma, sopiiko kurssi sinulle, saat neuvoa kurssisuunnittelijoilta tai asiakaspalvelustamme. Voit käydä kurssilla yhden kerran ilmoittautumatta. Huomaa kuitenkin, että

  1. kurssi voi täyttyä, etkä mahdu sille 
  2. kurssi ei ala, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi
  3. etä- ja verkkokursseille sekä muutaman kerran lyhytkursseille on aina ilmoittauduttava etukäteen.

Kun annat meille ilmoittautumisen yhteydessä tiedote- ja markkinointiluvan, voit saada meiltä sähköpostiisi tietoa kursseista ja tapahtumistamme.  

Kurssin maksaminen

  • Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen.
  • Syksyn kurssien laskutus alkaa lokakuussa ja kevään laskutus alkaa helmikuussa.
  • Kurssimaksu laskutetaan kahdessa erässä, kun kurssin hinta on 120 € tai enemmän.
  • Jos ilmoittaudut koko lukuvuoden mittaisen kurssin kevätkaudelle, laskutamme sinulta vain puolet koko lukuvuoden maksusta.

Työttömän ja takuueläkeläisen etu: 

Jos olet toimialueen työtön tai saat takuueläkettä, voit opiskella ilmaiseksi yhdellä kurssilla lukuvuoden aikana. Esitä todistus työttömyydestä tai takuueläkkeestä palvelupisteessä tai sähköpostitse ennen laskutusta (syys/tammikuussa, kesken kautta alkavilla kursseilla ennen kurssin alkamista). Etu ei koske materiaali- ja polttomaksuja eikä joitakin erikseen merkittyjä kursseja. 

Maksaminen työsuhde-eduilla: 

Voit maksaa kurssin erilaisilla työnantajien tarjoamilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai kortti/mobiilimaksulla ennen laskutuksen alkamista (kesken kautta alkavilla kursseilla ennen kurssin alkamista). Jo laskutettuihin kursseihin ei voi käyttää työsuhde-etua.

Kurssin alkaminen

Kurssi alkaa suunnitelman mukaan, ellei toisin ilmoiteta. Jos kurssi peruuntuu tai sen alkamisaika tai -paikka muuttuu, ilmoitamme siitä tekstiviestillä.

Kurssin peruminen

Jos joudut perumaan varaamasi kurssipaikan, tee se vähintään 7 vrk ennen kurssin alkua soittamalla p. 03 5691 7100 tai ilmoittautumisnumerolla netissä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme lukukauden kurssimaksun. 

Emme voi perua laskua tai palauttaa maksettua kurssimaksua, jos joudut keskeyttämään opintosi. 

Valkeakoski-opiston henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuoja-asetusta ja muuta voimassa olevaa henkilötietojen käsittelyä ohjaavaa lainsäädäntöä ja normistoa. Henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista lisää tietosuoja-sivulta.

Saavutettavuusseloste