Vaasan kaupungin opistot / Vasa stads institut

Languages Sök
Suomeksi In English

0990207 Leif GW Persson

Kursen är avslutad

Tyvärr så är föreläsningen med Leif GW Persson inhiberad. Vi försöker hitta ett nytt datum till hösten. Om du anmält dig är din anmälan i kraft. Det går också att annullera deltagandet. Om du betalt på förhand och vill annullera, ta kontakt med kansliet för återbetalning 06-3253504, arbisinfo@edu.vaasa.fi

 

Leif GW Persson är kriminolog och författare och framträder ofta som expert i tidningar och TV, nu senast i Brottsjournalen i TV4. Många känner också igen honom från Veckans Brott på SVT eller från TV3:s Efterlyst där han kommenterat olika brott och polisinsatser i snart tjugo år.

Leif G W Persson är professor i kriminologi vid polishögskolan i Stockholm och har varit brottsforskare vid Stockholms Universitet och därefter vid Brottsförebyggande rådet. Han har även arbetat på justitiedepartementet med frågor som rör brottslighet.

Han har dessutom deltagit i flera statliga utredningar på det kriminal- och socialpolitiska området och varit verksam inom Rikspolisstyrelsen i Sverige.

Persson är dessutom en mycket omtyckt författare och har skrivit ett flertal samhällskritiska deckare. Hans romanserie om polisen Evert Bäckström har, förutom att visas på svensk television som en uppskattad serie, sålts till amerikanska 20th Century Fox för att bli amerikans tv-serie.

Välkomna till en kväll med en av Nordens ledande experter på brottsfrågor.

Som moderator fungerar Moa Mattfolk, journalist från Svenska Yle Nyheter.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.15.

 

OBS! Om du köper biljetten som gåva, ange namnet på den som biljetten är till för i fältet "Mer information". 

 

Anmälningstiden börjar: 23.10.2018 10:00:00

Lärare: Leif GW Persson

Antal platser: Maximalt antal platser 700, Lediga platser.

Undervisningsställe: Övningsskolans högstadium

Dag och klocktid: Tisdag: 18.30-20

Vårtermin: 9.4.2019 - 9.4.2019 (2 lektioner)

Kursavgift: 27,00 €

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne