Turun suomenkielinen työväenopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Lue tämä huolellisesti ennen kuin ilmoittaudut!

Ilmoittautuessasi näet saatko kurssipaikan vai jäätkö varasijalle. Varasijalle kannattaa ilmoittautua, sillä kurssipaikkoja yleensä vapautuu. Ilmoitamme vapautuneesta kurssipaikasta tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Onnistuneesta netti-ilmoittautumisesta saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli netti-ilmoittautuminen ei onnistu, voit ilmoittautua soittamalla toimistoon, puh. 02 2629811.

Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen. Kurssi alkaa ohjelman mukaisesti, ellei kurssin peruuntumisesta ilmoiteta tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Voit peruuttaa osallistumisesi verkossa ilmoittautumisnumerollasi sekä kurssin numerolla osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/turku/check_registrations.php?l=fi Onnistuneesta peruutuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostitse: tyovaenopisto@edu.turku.fi . Peruutusta ei voi tehdä puhelimitse eikä kurssin opettajalle. 

Ilmaisen peruutuksen voit tehdä aina siihen asti kunnes kurssi alkaa.

Kurssia on mahdollista vaihtaa vielä kurssien alettua.

Lasku tulee antamaasi postiosoitteeseen vasta kun kurssi on alkanut. Laskun voit maksaa verkkopankkiin tai Kauppatorin Monitoriin, Aurakatu 8. Älä maksa laskua ilmoittautumisen vahvistusviestissä olevalla viitenumerolla.

Ilmoittautumisesi on sitova. Peruutusehdot pitää hyväksyä ennen ilmoittautumista. Mikäli et peru ilmoittautumista ennen kurssin alkua, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Kurssimaksut laskutetaan läsnäolosta riippumatta. Laskuja ei hyvitetä. Maksamatta jäänyt kurssimaksu siirtyy perintään. 

Kurssimaksu palautetaan vain mikäli kurssi ei ala lainkaan. Mikäli kurssista toteutuu vähemmän kuin 2/3 voidaan osa kurssimaksusta palauttaa.

Koko lukuvuoden kestävälle kurssille vain kevätlukukaudeksi osallistuva maksaa kurssimaksusta vain kevätlukukauden osuuden, joka on yleensä noin puolet.

Opiskelija kustantaa käyttämänsä oppi- ja muut materiaalit itse. Ellei materiaalimaksu sisälly kurssin hintaan, maksetaan se opettajalle kurssin alkaessa.

Työväenopisto ei vakuuta opiskelijoita, heidän omaisuuttaan tai heidän kurssilla valmistamiaan töitä.

Opiskelijoiden on itse huolehdittava vakuutusturvastaan.

Opisto pidättää itsellään oikeuden opinto-ohjelman muutoksiin.

Tietosuojaseloste: https://www.turku.fi/tietosuoja

Saavutettavuusseloste: https://blog.edu.turku.fi/tyovaenopisto/opistoinfo/saavutettavuus/hellewin-saavutettavuus/