Turun suomenkielinen työväenopisto

Kielet Haku
På svenska In English

40299071 PYTHON-OHJELMOINNIN PERUSTEET

Opi käyttämään suosittua Python-ohjelmointikieltä! Ei edellytä aiempaa ohjelmointikokemusta. Omatahtinen verkkokurssi.Lisätiedot:

Perehdymme helpon ja maailman suosituimpiin kuuluvan Python-ohjelmointikielen perusteisiin. Aloitamme ohjelmoinnin perusasioiden tekemisestä Pythonin tapaan, ja kurssin loppupuolella kirjoitamme jo pieniä mutta monipuolisia ohjelmia!

Saat valmiuksia myös muiden ohjelmointikielten ja syvemmälle menevien ohjelmointitaitojen - kuten www-, peli- ja tekoälyohjelmoinnin - opiskeluun.

Jos ohjelmointi on sinulle täysin uutta, OHJELMOINTIA ALKEISTA ALKAEN -kurssimme on hyvä lisätuki matkan varrelle. Kurssit voi käydä samana lukukautena, vaikka ne aikataulullisesti menevät vähän päällekkäin.

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena, joten osallistuminen on helppoa mistä päin tahansa. Kaikki sisällöt ovat käytävissä läpi oman aikataulusi mukaisesti, kuitenkin kurssin lopetuspäivään mennessä. Ohjelmointitehtävien palautukset tarkistetaan ja kommentoidaan muutaman työpäivän sisällä palautuksesta. Tehtävien suorittaminen edellyttää ohjelmien asentamista omalle tietokoneellesi.

Tärkeimpinä työkaluinasi ovat Moodle-oppimisympäristö, josta linkitetään valikoituihin verkosta löytyviin palveluihin ja materiaaleihin, sekä Python-ohjelmointikieli. Moodlesta löydät mm. taustamateriaalia, tehtäviä ja keskustelumahdollisuuksia. Opettaja tukee oppimistasi Moodlen keskustelu- ja palautetyökaluja käyttäen.


Ohjeet kurssin Moodle-työtilaan liittymiseksi lähetetään kurssilaisille sähköpostitse viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Opettaja: Tero Kuusela

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: To: 17.00 - 20.45

Syyslukukausi: 10.10.2019 - 28.11.2019 (40 oppituntia)

Kurssimaksu: 57,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 27.5.2019 11:00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.10.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit