Turun suomenkielinen työväenopisto

Kielet Haku
På svenska In English

40299070 OHJELMOINTIA ALKEISTA ALKAEN

Tutustu ohjelmoinnin maailmaan helppoa Scratch-työkalua käyttäen. Sopii mainiosti ensimmäiseksi ohjelmointikurssiksesi. Omatahtinen verkkokurssi.Lisätiedot:

Ohjelmointia pidetään niin tärkeänä kansalaistaitona, että se on jopa peruskoulujen opetusohjelmassa. Kyseessä onkin hyödyllinen ja hauska taito, jonka avulla ymmärrät paremmin eri laitteiden toimintaa ja voit tehdä tietokoneellasi lukuisia kiehtovia asioita!

Laskeudumme pehmeästi ohjelmoinnin maailmaan käyttäen helppoa ja yksinkertaista Scratch-ohjelmointiympäristöä, joka toimii internet-selaimella.

Saat valmiuksia myös muiden ohjelmointikielten opiskeluun. Voit syventää osaamistasi ja tutustua tyypillisempään ohjelmointikieleen PYTHON-OHJELMOINNIN PERUSTEET -kurssillamme. Kurssit voi käydä samana lukukautena, vaikka ne aikataulullisesti menevät vähän päällekkäin.

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena, joten osallistuminen on helppoa mistä päin tahansa. Kaikki sisällöt ovat käytävissä läpi oman aikataulusi mukaisesti, kuitenkin kurssin lopetuspäivään mennessä. Ohjelmointitehtävien palautukset tarkistetaan ja kommentoidaan muutaman työpäivän sisällä palautuksesta.

Tärkeimpinä työkaluinasi ovat Moodle-oppimisympäristö sekä Scratch-ohjelmointiympäristö. Moodlesta löydät mm. taustamateriaalia, tehtäviä ja keskustelumahdollisuuksia. Opettaja tukee oppimistasi Moodlen keskustelu- ja palautetyökaluja käyttäen.


Ohjeet kurssin Moodle-työtilaan liittymiseksi lähetetään kurssilaisille sähköpostitse viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Opettaja: Tero Kuusela

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 20.45

Syyslukukausi: 3.9.2019 - 22.10.2019 (40 oppituntia)

Kurssimaksu: 57,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit