Turun suomenkielinen työväenopisto

Languages Search
Suomeksi

4029975 OHJELMOINNIN ALKEET

Opit ohjelmoinnin alkeita helppoa Scratch-työkalua käyttäen. Sopii erinomaisesti ummikoille! Ks. lisätiedot. Verkkokurssi.

Lisätietoa kurssista

Ohjelmointia pidetään nykyisin niin tärkeänä kansalaistaitona, että se on jopa peruskoulujen opetusohjelmassa. Se onkin hyödyllinen ja hauska taito, jonka avulla ymmärrät paremmin lukuisten laitteiden toimintaa ja voit tehdä tietokoneellasi lukuisia kiehtovia asioita!

Nyt pääset vaikka nollasta liikkeelle lähtien oppimaan ohjelmoinnin alkeita! Uppoudumme ohjelmoinnin syövereihin käyttäen hyvin helppoa ja yksinkertaista Scratch-ohjelmointiympäristöä, joka toimii internet-selaimella. Oppimasi perustiedot ohjelmoinnin maailmasta antavat sinulle vankan pohjan muiden ohjelmointikielten opiskeluun. Voit syventää osaamistasi ja tutustua tyypillisempään ohjelmointikieleen esim. OHJELMOINNIN PERUSTEET -kurssillamme.

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksena, joten osallistuminen on helppoa mistä päin tahansa. Parin viikon välein avataan uutta opiskeltavaa sisältöä ja siihen liittyviä tehtäviä, joita voit suorittaa oman aikataulusi mukaisesti, kuitenkin kurssin loppuun mennessä. Tärkeimpinä työkaluinasi ovat Moodle-oppimisympäristö, josta linkitetään valikoituihin verkosta löytyviin palveluihin ja materiaaleihin, sekä Scratch-ohjelmointiympäristö. Moodlesta löydät mm. taustamateriaalia, tehtäviä ja keskustelumahdollisuuksia. Opettaja tukee oppimistasi Moodlen keskustelu- ja palautetyökaluja sekä videoluentoja käyttäen.


Registration ends: 3.9.2017 0:00:00

Teacher: Tero Kuusela

Number of places: Maximum number of course participants 30, There are available places on the course.

Name of course location: Toimipaikka avoin

Date and time: Monday: 17.00-18.30

Autumn term: 4.9.2017 - 27.11.2017 (26 Lessons)

Price: 37,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject