Työväen Sivistysliiton Helsingin opintojärjestö ry (TSL-Helsinki)

Kielet Haku
På svenska

7240 Rento kuva – löydä oma kuvakielesi

Piristä syksyäsi tutustumalla omaan kuvakieleesi. Kurssi sopii myös vasta-alkajille, joten mitään aiempia taitoja ei tarvita.
Kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, kuten sanomme usein. Usein koemme suorituspaineita kuvallisen ilmaisun edessä, takaraivossamme kenties kuvaamataidon tunnit tai se, mitä joku joskus sanoi piirtämästämme. Emme ehkä pidä itseämme ns. ”hyvänä” piirtäjänä tai emme ole paljoa elämässämme piirtäneet. Riippumatta siitä, mikä näistä koskettaa sinun kokemusmaailmaasi, olet aina tarpeeksi hyvä piirtämään ja maalaamaan ainutlaatuisella yksilöllisellä tavallasi.
Kurssilla tutustutaan omaan kuvalliseen maailmaan ja ilmaisuun muiden kurssilaisten kanssa kokemuksia jakaen. Tutkimme erilaisia välineitä - piirustusta, maalausta ja valokuvausta - rennolla tavalla. Meissä kaikissa on kuvia; mielikuvia, muistikuvia, kielikuvia, maailmankuvia, ja kuvallinen itseilmaisu tuottaa iloa ja ahaa-elämyksiä.
Kurssin materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan, omat välinevalinnat vaikuttavat materiaalimaksun suuruuteen. Kurssin opettaja lähettää ennen kurssia listan välineistä.
Kouluttaja: Taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti, taidekasvatuksen tohtorikoulutettava ja työnohjaaja Johanna Wahlbeck, ks. lisätietoa kouluttajasta: Oivallamme.fi

Opettaja: Wahlbeck Johanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 20.00

Syyslukukausi: 6.11.2019 - 27.11.2019

Kurssimaksu: 130,00 €

S-Etukorttihinta: 115,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 17.5.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit