Työväen Sivistysliiton Helsingin opintojärjestö ry (TSL-Helsinki)

Kielet Haku
På svenska

4668 Mindscape Yoga - joogaa & musiikkia

Mindscape Yoga - joogaa & musiikkia
Mieltä lepuuttavaa joogaa & saksofonin soundi- ja pulssijatkumoa.
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan perjantaina 12.4. kello 18-20. TSL-Helsinkiin tapahtumasta, jossa yhdistyvät jooga sekä livemusiikki!

Teemme elimistöä ja mieltä rauhoittavaa sekä syvästi rentouttavaa yinjoogaa, jonka aikana kuullaan Tapani Rinteen saksofonin meditatiivisesti soivaa äänimaailmaa. Pysähdymme jooga-asentoihin vastaanottamaan ja kokemaan äänien värähtelyä kehossamme. Viivymme lempeissä asennoissa useita minuutteja. Asentoja voi tarvittaessa tukea joogan apuvälineillä. Harjoitus soveltuu myös joogan aloittelijoille!

Yinjooga:
Edetään rauhallisesti asennosta toiseen ja rentoutetaan lihaksia käyttäen hyväksi erilaisia apuvälineitä kuten bolstereita ja joogapalikoita. Pitkä asennossa oloaika mahdollistaa sidekudosten reagoimisen paineelle ja lisää nivelten sekä sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Harjoitus keskittyy syvästi kehomme kireyksistä ja mielemme liikkeistä irti päästämiseen sekä ajatustemme rauhoittamiseen.

Mies & puhallinsoitin - Tapani Rinne!
Tapani Rinteen musiikki on meditatiivista ja erityislaatuista. Kappaleista avautuu uskomattomia visuaalisia maailmoja ja minimalistista herkkyyttä. Erilaisten äänten yhteen kurovana voimana toimii Rinteen saksofonin lämmin, väreilevä ja rauhoittava soundi.

Tapahtumassa Rinteen emotionaalinen musiikki hengittää orgaanisesti joogan tahdissa ja saamme kokea joogan ja musiikin vaikutuksia!

Rinne on ollut muusikko koko ikänsä. Kokoonpanoina ovat olleet muun muassa RinneRadio, SlowHill sekä Wimme & Rinne.

Rinteen musiikki pakenee määrittelyjä. Sitä on kuvattu muun muassa ambientiksi. Tapani Rinteen musiikkiprojekteista löytyy tietoa sivuilta www.tapanirinne.com ja www.rinneradio.com.

Illan joogaopettaja on Jasmin Koistinen/Yasmin Yoga, lisätietoa www.yasminyoga.fi

Ilmoittautuminen alkaa: 1.3.2019 0:00:00

Opettaja: Jasmin Koistinen & Tapani Rinne

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 18-20

Kevätlukukausi: 12.4.2019 - 12.4.2019

Kurssimaksu: 40,00 €

Hinta S-Etukortilla: 34,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit