Työväen Sivistysliiton Helsingin opintojärjestö ry (TSL-Helsinki)

Kielet Haku
På svenska

7144 Rento kuva - löydä oma kuvakielesi B

Uusi kurssi!
Aloita kesäsi tutustumalla omaan kuvakieleesi. Kurssi sopii myös vasta-alkajille, mitään aiempaa taiteellista kokemusta ei tarvita.

Kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, kuten sanomme usein. Usein koemme suorituspaineita kuvallisen ilmaisun edessä, takaraivossamme kenties kuvaamataidon tunnin suorituspaineet tai se, mitä joku joskus sanoi piirtämästämme, tai ehkä emme pidä itseämme niin sanottuna ”hyvänä” piirtäjänä, tai ole paljoa elämässämme piirtäneet. Riippumatta siitä, mikä näistä koskettaa sinun kokemusmaailmaasi, olet aina tarpeeksi hyvä piirtämään ja maalaamaan ainutlaatuisella yksilöllisellä tavallasi. Kurssilla tutustutaan omaan kuvalliseen maailmaan ja ilmaisuun muiden kurssilaisten kanssa kokemuksia jakaen. Kurssilla tutkitaan erilaisia välineitä - piirustusta, maalausta ja valokuvausta - rennolla tavalla. Mitään aiempia taitoja ei tarvita.

Meissä kaikissa on kuvia; mielikuvia, muistikuvia, kielikuvia, maailmankuvia. Kuvallinen itseilmaisu tuottaa iloa ja ahaa-elämyksiä, lämpimästi tervetuloa tälle viikonloppukurssille. Kurssin materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan, omat välinevalinnat vaikuttavat materiaalimaksun suuruuteen. Kurssin opettaja lähettää ennen kurssia listan välineistä.

Kouluttaja: Taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti, taidekasvatuksen tohtorikoulutettava ja työnohjaaja Johanna Wahlbeck, ks. lisätietoa kouluttajasta: Oivallamme.fi.

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2019 0:00:00

Opettaja: Johanna Wahlbeck

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Hakaniemi, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.30-20

Kevätlukukausi: 7.5.2019 - 28.5.2019

Kurssimaksu: 130,00 €

Hinta S-Etukortilla: 105,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit