null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

830215K Palautumisvalmennus: Energiaa arkeen

Tälle kurssille voit osallistua myös etänä
Kurssi alkaa etäopetuksessa ja siirtyy lähiopetukseen kun rajoitukset sallivat

Energiaa arkeen -kurssi yhdistää ratkaisukeskeisen minivalmennuksen sekä rauhoittavan kehollisen harjoituksen kokonaisuudeksi, jonka avulla on mahdollista saada uusia näkökulmia omaan hyvinvointiin, huomata oman vaikuttamisen mahdollisuuksia ja kasvattaa voimavaroja sekä motivaatiota haluamaansa muutokseen.

Kurssilla tehdään omaan hyvinvointiin ohjaavia yksilöharjoituksia sekä Hengähdyshetkiä ® -harjoituksia, jotka ovat rauhoittumiseen ja palautumiseen tähtäävää joogan kaltaista asento-, hengitys- ja läsnäoloharjoittelua. Hengähdyshetket antavat mahdollisuuden pysähtyä, latautua ja elpyä sekä kehon että mielen tasolla. 

Kurssilla kirkastat tavoitteitasi, vahvistat uskoa itseen tavoitteiden saavuttamisessa ja saat apuja parempaan palautumiseen. Siellä on mahdollisuus rauhassa etsiä oivalluksia sekä juuri sinulle sopivia pieniä askeleita kohti myötätuntoisempaa ja hyvinvoivaa itseäsi.

 Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita: 

- Mitä palautuminen on ja mihin sitä tarvitaan

- Uni ja sen merkitys

- Hengitys ja kehon sekä mielen rauhoittaminen

- Stressi ja kehon reaktiot

- Aktiivinen palautuminen

- Tunnesäätely ja itsemyötätunto

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet löytämään keinoja kasvattaa oman elämänhallinnan ja hyvinvoinnin tunnetta, sekä erityisesti, jos olet väsynyt, ehkäpä stressaantunut tai jopa vähän ahdistunut. Valmennus sopii myös suorittajalle, kun elämän hallinnan tunne rakoilee ja myös sinulle, joka haluat ennalta ehkäistä väsymyksen ja stressin tunnetta.

Tälle kurssille voit osallistua valintasi mukaan paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä.  Kurssi toteutetaan pienessä ryhmässä.

YSTÄVÄNPÄIVÄN ALENNUS! Koska kurssin viimeinen kokoontuminen on ystävänpäivänä, haluamme tarjota sinulle ja ystävällesi -30% kurssihinnasta, kun ilmoittaudutte kurssille 31.12.2021 mennessä. Saadaksesi alennuksen voit ilmoittautua verkossa, puhelimitse (09 622 9580) tai toimistolla (Albertink.25). Molempien tulee ilmoittautua erikseen. Verkkosivujen kautta ilmoittautuessasi kirjoita ystäväsi nimi Lisätietoja-kenttään. Älä maksa kurssia ilmoittautuessasi vaan odota, että toimisto lähettää sinulle laskun alennetulla hinnalla.

Ota mukaan:

  • joogamatto/alusta
  • joustavat, mukavat vaatteet
  • halutessasi muistiinpanovälineet

Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Etänä osallistuaksesi tarvitset päätelaitteen (tietokone tai mobiililaite) sekä toimivan nettiyhteyden.  Lärare: Kirsi Kankaanpää

Antal platser: Maximalt antal platser 10, Kursen är fullsatt. Du kan anmäl dig till reservplats..

Undervisningsställe: Laivurin studio, Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki

Dag och klocktid: mån.: 17.15 - 19.15

Vårtermin: 17.1.2022 - 14.2.2022 (13.35 lektioner)

Kursavgift: 80,00 €

Anmälningstiden börjar: 15.11.2021 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig till reservplats