null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

830513S Hengittävä yin-jooga 75'

Uusi kurssi!

Hengittävä yin-jooga suo kiireettömän hetken päivääsi ja auttaa kehon ja mielen palautumisessa. Viivymme restoratiivisissa asanoissa usean minuutin ajan purkaen jännitystä erityisesti jalkojen ja lantion alueelta. Asanasta toiseen siirryttäessä yhdistämme pehmeää liikettä hengitysharjoituksiin. Kurssin käytyäsi ymmärrät paremmin hengityksen merkityksen joogaharjoituksen tukena sekä jokapäiväisessä toiminnassa. Tunnin ohjaa laulunopettajana toimiva Milla Mäkinen, jonka joogaohjauksissa yhdistyvät lauluharjoittelusta ja joogasta ammennettu kokemus.

Tälle kurssille voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Kurssin opetus siirtyy etäopetukseen, jos sitä ei voida toteuttaa lähiopetuksessa.   Ota mukaan oma matto sekä joustavat liikuntaan sopivat vaatteet. HUOM! tilassa ei ole suihkua. Kurssille voi osallistua myös etänä Zoomin välityksellä. Zoom-linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen ensimmäistä kurssikertaa. Teacher: Milla Mäkinen

Number of places: Maximum number of course participants 14, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Laivurin studio, Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki

Date and time: We: 17.30 - 18.45

Autumn term: 8.9.2021 - 1.12.2021 (20 Lessons)

Price: 100,00 €

Registration begins: 3.5.2021 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register on the waiting list