null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

110670S Omaelämäkerrallisen kirjoittamisen verkkokurssi

Uusi kurssi!

Tule tutkimaan, miten elämän käännekohdat, oma ympäristö, tärkeät ihmiset ja paikat kääntyvät teksteiksi ja tarinoiksi! Omasta elämästä kirjoittaminen on mielenkiintoista ja voi avata uusia näkökulmia niin menneeseen kuin nykyisyyteenkin.

Kurssilla kirjoitetaan kaksi liuskaa tekstiä kerran viikossa opettajan laatimien harjoitteiden pohjalta. Kurssin käytyäsi osaat työstää tekstiä palautteen pohjalta eteenpäin ja olet tutustunut luovan kirjoittamisen perustyökaluihin. 

Kurssi toteutetaan Canvas-oppimisalustalla, jossa voit tehdä harjoitteita omassa tahdissasi. Kurssiin sisältyy kaksi reaaliaikaista tapaamista, ensimmäinen kurssin alussa ja toinen lopussa sekä kaksi opettajan laatimaa laajempaa palautetta kirjoittamistasi teksteistä. 

Kurssille ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin edistyneemmätkin kirjoittajat. 

Opettaja Anna Louhensalo on kokenut aikuiskouluttaja ja opiskellut kirjallisuutta Helsingin yliopistossa ja kirjoittamista mm. Kriittisen korkeakoulun kaksivuotisessa kirjoittajakoulussa. Tällä hetkellä hän opettaa luovaa kirjoittamista mm. Etelä-Helsingin kansalaisopistossa ja Vantaan sanataidekoululla sekä kirjallisuutta Kriittisellä korkeakoululla.


Kurssille osallistuaksesi tarvitset oman sähköpostiosoitteen, nettiyhteyden, sekä tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni. Teacher: Anna Louhensalo

Number of places: Maximum number of course participants 10, There are available places on the course.

Name of course location: Verkko

Date and time: Th: 18.00 - 19.30

Autumn term: 28.10.2021 - 2.12.2021 (4 Lessons)

Price: 64,00 €

Registration begins: 3.5.2021 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register