null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

830521S Palauttavaa yin-joogaa ja rentoutumisharjoituksia 75'

Ilmoittaudu mukaan loppusyksyksi 2021
Uusi kurssi!
Kursen är inställd

Etenemme rauhallisesti asennosta toiseen niin, että jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Samalla lihakset pyritään pitämään rentoina. Harjoitus tehdään pääosin lattian rajassa, antautuen painovoimalle. Tarpeen tullen kehoa tuetaan apuvälinein. Tunneilla tehdään myös rentoutumis- ja hengitysharjoituksia.

Parhaimmillaan pääset irti kehon kireyksistä ja annat mielen liikkeiden rauhoittua hengityksen ja hyväksyvän läsnäolon avulla. Sidekudosten, jänteiden ja lihasten aineenvaihdunta, liikkuvuus ja energiansaanti lisääntyvät vähitellen. Keskittymällä hengitykseen voit antaa asentojen syventyä sekä päästää irti jännityksistä ja kontrollista. Kurssin käytyäsi osaat auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan stressistä ja rasistuksesta tehokkaammin.

Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille joogaajille. Pukeudu lämpimästi ja mukavasti.

Tälle kurssille voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Kurssin opetus siirtyy etäopetukseen, jos sitä ei voida toteuttaa lähiopetuksessa.   Ota mukaan oma joogamatto sekä joustavat, mukavat vaatteet. Talviaikoina on hyvä olla mukana myös lämmintä vaatetta tai kevyt huopa loppurentoutusta varten. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Huom! Tilassa ei ole suihkua! 

Kurssille voi osallistua myös etänä Zoomin välityksellä. Koko kurssin ajan voimassaoleva Zoom-linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen ensimmäistä kurssikertaa.Teacher: Nina Hokkanen

Number of places: Maximum number of course participants 16, There are available places on the course.

Name of course location: Laivurin studio, Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki

Date and time: Mo: 11.45 - 13.00

Autumn term: 6.9.2021 - 29.11.2021 (20 Lessons)

Price: 100,00 €

Puolikas kurssi: 50,00 €

Registration begins: 3.5.2021 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject