null
Kurssilla opetellaan gluteenitonta leivontaa ja tutustutaan gluteenittomaan leivontaan sopiviin jauhoihin ja jauhoseoksiin sekä leivontaa helpottaviin apuaineisiin. Kurssin aikana tehdään sekä makeita että suolaisia leivonnaisia.
Opettaja: Pellikka Aija
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, Ilmoittautuneita 5, Vapaita paikkoja 15
Opetuspaikka: Mansikkavirran kylätalo, Madessalmentie 595, 74300 SonkajärviPäivä ja kello: La: 10.00 - 14.00
Kevätlukukausi: 29.3.2025 - 29.3.2025
Kurssimaksu: 24,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 13.2.2025 8.00
Ilmoittaudu viimeistään: 22.3.2025 23.59
Lisää kurssi omaan kalenteriisi
Näytä saman aineen muut kurssit