Soisalo-opisto

Kielet Haku
In English

Ilmoittautuminen Soisalo-opistoon alkaa ke 15.8.2018 klo 12.00. Syyslukukausi käynnistyy pääsääntöisesti 10.9.2018.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse asiakaspalvelumme palvelee numerossa 040 7138 660 ke 15.8. klo 12-17 ja muulloin ma -to klo 9-15.

Uutta! Kymmenvuotistarjouksia:

 • Tutustumismahdollisuus maksutta ja sitoutumatta yhteen kansalaisopiston kurssiin ensimmäisellä kokoontumiskerralla (ei koske lyhytkursseja ja yksilöopetusta). Mikäli kiinnostuit tutustumismahdollisuudesta, ota yhteyttä aineen suunnittelijaan http://www.soisalo-opisto.fi/yhteystiedot/suunnittelijat/ tai toimistoon.
 • Kurssitarjonnasta löytyy kursseja, joissa kurssimaksu sisältää aikuisen ja yhden lapsen osallistumisen. Lisälapsi maksaa 10€. Merkitse ilmoittautuessasi lapsen osallistuminen lisätietoihin. Kurssit merkitty AIKUINEN-LAPSI -tekstillä. Voit tulla kursseille myös ilman lasta.

Ennen ilmoittautumista huomioi seuraavat asiat:

 1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

 2. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen tai Sportti- ja KulttuuriPassi (ePassi)-kuvakkeiden kautta. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa sen kurssin kohdalla josta haluat alennuksen. Huomioithan, jos käytät SporttiPassia tai KulttuuriPassia: SporttiPassin kautta voit maksaa vain liikuntakursseja. Ilmoittaudu yksi kurssi kerrallaan, jos aiot maksaa joko Kulttuuri- tai Sportti-Passilla.

 3. Mikäli et maksa kurssia vielä ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

 4. Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit ja Osuuskauppa PeeÄssän liikuntasetelit toimitettava opiston toimistoon kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta, jolloin toimisto vähentää setelien arvon kurssilaskusta. Alennusta ei myönnetä laskutuksen jälkeen.

 5. Mahdollinen peruutus tulee tehdä seitsemän (7) arkipäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon (puh. 040 713 8660) tai sähköpostilla tai postitse. Jos ilmoittautuminen perutaan perumisajan jälkeen, laskutetaan hinnasta ilman perusteltua syytä 50 %. Jos ilmoittautumista ei ole peruttu, peritään koko maksu, vaikka henkilö ei osallistuisikaan koulutukseen.

Alennukset:

Kurssimaksuja joihin liittyy jokin alennus (eläkeläisalennus, työttömien alennus tai alhaisen pohjakoulutuksen omaavat) ei voi maksaa verkkopankin kautta. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille ja ota yhteys asiakaspalveluun alennusoikeutesi todistamiseksi.

 • Työttömät tai pitkään lomautettuna olevat (6kk tai enemmän) - 10€ alennus yhdestä kurssita/lukuvuosi
 • Alhaisen pohjakoulutuksen omaava (kansakoulu tai peruskoulu, ei muita tutkintoja) - 10€ alennus yhdestä kurssista/lukuvuosi
 • Seniorit ja eläkeläiset - 5€ alennus yhdestä kurssimaksusta kukuvuoden aikana. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten on esitettävä eläkekortti toimistoon kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta.
 • Warkaus-kortti - lukuvuoden aikana yksi maksuton kurssi.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua.
Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.


 

Ajankohtaista

 • 1135404 Tämä kurssi on päättynyt

  Rakukeramiikka, Heinävesi

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Karin Keitel
  Paikka: Varjentiinin luokka
  Osoite: Virastokuja 4, 79700, Heinävesi
  Kevätlukukausi: 9.5.2019 - 25.5.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 3.4.2019 0:00:00
  Paikkoja: 11
  kurssilla on tilaa
 • 1160404

  Tilkkuplanit, kesä 2019, Heinävesi

  Kurssimaksu: 46,00 €
  Opettaja: Hannele Kinnunen
  Paikka: Pitäjäntupa
  Osoite: Kirkkotie 12, 79700, Heinävesi
  Kevätlukukausi: 10.6.2019 - 12.6.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2018 12:00:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa