Soisalo-opisto

Kielet Haku
In English
Ilmoittautumiset kursseille alkavat ke 16.8.2017 klo 11.30 ja jatkuu koko lukuvuoden ajan.

Ennen ilmoittautumista huomioi seuraavat asiat:

 1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

 2. Jos sinulla on käytössäsi verkkomaksutunnukset, niin ota ne jo valmiiksi lähettyville, voit maksaa niillä ilmoittauduttuasi kurssille. Jos kurssimaksua ei ole suoritettu verkkopankissa, niin lasku lähetetään koti-/ laskutusosoitteeseen.
  Mahdollinen peruutus pitää tehdä seitsemän (7) arkipäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon (puh. 040 713 8660) tai sähköpostilla tai postitse.
  Jos ilmoittautuminen perutaan perumisajan jälkeen, laskutetaan hinnasta 50 %, ellei perumisen syynä ole lääkärintodistuksella osoitettava este.
  Jos ilmoittautuminen jätetään kokonaan perumatta, peritään koko maksu, vaikka henkilö ei osallistuisikaan koulutukseen.

  HUOM!
  Jos maksat osan tai koko kurssimaksun liikuntasetelillä tai työttömien alennuksella kurssimaksua ei makseta verkkopankin kautta, vaan tuo seteli tai todistus työttömyydestä toimistoon ennen kurssilaskutusta, niin vähennämme alennuksen kurssimaksusta ja laskutamme loput tai voit maksaa yli jäävän osuuden Varkauden toimistoon, Taipaleentie 24. 

  Huomioithan, jos käytät SporttiPassia tai KulttuuriPassia: SporttiPassin kautta voit maksaa vain liikuntakursseja. Ilmoittaudu yksi kurssi kerrallaan, jos aiot maksaa joko Kulttuuri- tai Sportti-Passilla (e-Passi). Ilmoittaudu muille kursseille erikseen ja voit maksaa kurssimaksut verkkopankin kautta.

  Jos olet eläkeläinen, niin älä maksa kurssimaksua verkkopankin kautta, ota lisäohjeiden saamiseksi yhteyttä toimistoon (puh. 040 713 8660). Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten täytyy esittää todiste opiston johonkin toimistoon kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta, jolloin toimisto vähentää eläkeläisalennuksen kurssimaksusta. Lasku lähetetään kotiosoitteeseen.

 3. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua.
  Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.


 

Ajankohtaista

 • 1010105

  Circle-singing, Varkaus

  Kurssimaksu: 22,00 €
  Opettaja:  Tuija Komi
  Paikka: Soisalo-opistotalo, sali 205
  Osoite: Taipaleentie 24, 78200, Varkaus
  Syyslukukausi: 12.8.2017 - 12.8.2017
  Ilmoittautuminen alkaa: 16.6.2017 0:00:00
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa