Soisalo-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

8105102 Hygieniapassi, Varkaus

Tämä kurssi on peruttu

Elintarvikelain mukaan tarvitset hygieniapassia, jos työskentelet elintarvikehuoneistossa ja käsittelet pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat. Hygieniapassin saa suorittamalla hygieniatestin hyväksytysti. Tämä koulutus valmentaa sinut testin suorittamiseen, joka on heti koulutuksen jälkeen 

Koulutuksessa käydään läpi: perustiedot mikrobiologiasta, elintarvikkeen hygieniaa uhkaavat vaarat ja riskit, ruokamyrkytykset, henkilökohtainen hygienia, puhtaanapito, elintarvikkeiden käsittely, omavalvonta ja lainsäädäntö. Testi on heti koulutuksen jälkeen ja tuloksen saat heti. Kouluttaja postittaa todistukset osallistujille 2-4 viikkoa koulutuksesta. Ota virallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Mikäli tarvitset erityisjärjestelyjä testin suhteen, ota yhteyttä kolme viikkoa ennen testiä. Erityisjärjestylyistä tulee lisämaksua.

Oppikirja: Elintarvikehygienian perusteet, Sefo konsultointi, jonka osallistuja hankkii itse. 

Lisätietoja Ruokaviraston sivuilta.

Kurssia ei koske opiston alennukset

Kurssimaksu on kalliimpi, koska sen järjestäminen normaalia kalliimmapaa.

Opettaja: Sarkkinen Kirsi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 35, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Soisalo-opistotalo, luokka 402, Taipaleentie 24, 78200 Varkaus

Päivä ja kello: Ti: 12.00 - 15.15

Kevätlukukausi: 24.3.2020 - 24.3.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 65,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 14.8.2019 12:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit