null

Suonenjoen kaupunki, Sisä-Savon kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA OPISKELEMAAN SISÄ-SAVON KANSALAISOPISTOON!

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ALKAA INTERNETISSÄ su 15.8.2021 KLO 14:00 JA PUHELIMITSE ma 16.8.2021 KLO 9.00 puh. 017 513 3256

Jos ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteys opiston asiakaspalveluun p. 017 513 3256

Tämän numeron voit laittaa myös muistiin omaan puhelimeesi, koska ilmoitamme esim. mahdollisesti vapautuneesta kurssipaikasta Sinulle puhelimitse.

Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.


Koronaepidemiatilanne vaikuttaa Sisä-Savon kansalaisopiston toimintaan tulevana lukuvuonna. Kansalaisopisto noudattaa viranomaisten antamia ohjeita. Ohjeet on laadittu tartunnantorjunnan näkökulmasta, jotta lähiopetusta voidaan toteuttaa. Ohjeita noudattamalla varmistat sekä oman että kanssaihmisten turvallisuuden. Opiskelijoiden ja opettajien terveysturvallisuus on etusijalla. 

Tähän liittyen pyydämme kursseille tulevia noudattamaan seuraavia ohjeita:
 1. Pidä 1–2 metrin turvaväli toisiin kurssilaisiin ja opettajaan. Vältä turhia lähikontakteja.
 2. Huolehdi käsihygieniasta: pese tai desinfioi kätesi tullessasi kurssipaikalle ja lähtiessäsi kotiin.
 3. Yski ja aivastele puhtaaseen paperiliinaan tai jos sellaista ei ole, hihaasi. Pese kätesi sen jälkeen.
 4. Älä tule sairaana kurssille. Älä tule kurssille myöskään siinä tapauksessa, että olet vastikään matkustanut ulkomailla. Suosittelemme oppitunnilta poisjääntiä siinäkin tapauksessa, että jollakin samassa taloudessa asuvalla on hengitysinfektio-oireita.
 5. Noudata kurssin opettajan antamia tilanteeseen liittyviä ohjeita: hygieniasta, turvaväleistä, kurssipaikalle saapumisesta ja sieltä lähtemisestä jne. Varaudu tulemaan oppitunnille hyvissä ajoin, jotta eri ryhmien vaihdot sujuvat turvallisesti.
 6. Mikäli tarvitset opiskelussa välineitä, tuo omasi, jos se suinkin on mahdollista. Käytettyäsi yhteisiä välineitä, puhdista väline käytön jälkeen ennen kuin se siirtyy seuraavalle. Opettajalla on tarkoitukseen varattua puhdistusainetta ja liinoja.
 7. Kurssilla suositellaan maskin käyttöä.
 8. Esimerkiksi paritanssissa, jossa ei voi välttää lähikontaktia, suositellaan, että tulet kurssille oman parin kanssa. Tanssiessa pareja ei vaihdeta.
Jos opiskelijalla ilmenee oppitunnilla hengitysinfektio-oireita, opettaja voi lähettää hänet kotiin. Opettaja harkitsee, jatkaako ryhmä oppituntia.
Jos sinulla on hengitysinfektio-oireita, ota yhteyttä terveydenhuoltoon. Jos olet saanut tartunnan, ilmoita siitä kansalaisopistolle soittamalla ma-to klo 9–15 puh. 017 5133256,           pe klo 9–15 puh. 040 5146421.

Opetukseen liittyvistä mahdollisista muutoksista ilmoitamme heti, kun muutoksiin on aihetta.

Maksukäytännöt ja alennukset


KURSSIMAKSUT

Kurssimaksu määräytyy kurssin keston ja muiden kustannusten mukaisessa suhteessa. Kurssimaksujen hinnanmääräytymisperusteet vahvistetaan kaupunginhallituksessa vuosittain.
Opetuksen lisäksi kurssimaksuihin sisältyy aihekohtaisia kuluja mm. monisteista, välineistä, tarvikkeista ja sulatus- ja polttomaksuista.

Yhden lukukauden kurssit ja ne lukuvuoden kestävät kurssit, jotka maksavat 74 € tai vähemmän, laskutetaan yhdessä erässä. Yli 74 € maksavat kurssit laskutetaan kahdessa erässä. Mikäli keskeytät syyslukukauden lopussa kurssin, joka laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, ilmoita keskeyttämisestä toimistoon 017 513 3256 vuoden loppuun mennessä. Muutoin saat laskun myös kevätlukukaudesta. Laskutusasioissa (kurssilaskun eräpäivään mennessä) voit ottaa yhteyttä opiston toimistoon puh. 017 513 3256. Maksamattomat kurssimaksut ovat perintäkelpoisia. Eräpäivän jälkeen perintä siirtyy kaupungin käytänteiden mukaisesti perintätoimisto Intrum Justitialle. Perintätoimisto lisää loppusummaan muistutusmaksua ja viivästyskorot.

Voit maksaa kurssimaksun joko laskulla tai verkkomaksuna Internet-ilmoittautumisen yhteydessä! Käytettävissäsi on verkkopankki, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay. 


Maksuvälineenä käy myös ePassi (liikunta- ja kulttuurikurssit). ePassilla maksavien on suoritettava kurssimaksu viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksu voidaan veloittaa ePassilta joko kansalaisopiston toimistolla tai puhelimitse. Passilla tulee maksaa koko kurssimaksu. Huom. Passi on henkilökohtainen; sillä ei voi maksaa esim. perheenjäsenten kurssimaksua. Lisätietoja osoitteesta www.epassi.fi ja Henkilökuntaedut verotuksessa - vero.fi

OPINTOSETELI (Opetushallituksen myöntämä rahoitus)
Opintoseteli tarkoittaa oikeutta osallistua yhdelle kurssille lukuvuodessa 50% alennuksella. Opintoseteliä käyttävien on ilmoittauduttava kursseille syyskuun loppuun mennessä ja kurssin tulee alkaa syyslukukaudella.
Opintosetelikurssietuuteen oikeutettuja erityisryhmiä ovat: maahanmuuttajat, työttömät, oppimisvaikeuksista kärsivät, henkilöt, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä koulutusta tai jatkokoulutuspaikkaa, eläkkeellä olevat ja yli 63–vuotiaat. 
Opintosetelirahaa on rajoitettu määrä ja se jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Setelietuus myönnetään erillisellä hakemuksella, ja etuutta hakevan täytyy osoittaa kuuluvansa johonkin edellä määritellyistä kohderyhmistä.

Toimi näin:
1. Ilmoittaudu kurssille ja varmista opiskelupaikkasi
2. Tee syyskuun loppuun mennessä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot yhteystietosi, mille kurssille ilmoittauduit ja mihin erityisryhmään kuulut. Kerro, että haet opintoseteliä. Lähetä sähköposti osoitteeseen kansalaisopisto@suonenjoki.fi. Toimita todistus erityisryhmään kuulumisesta opiston toimistolle viimeistään syyskuun loppuun mennessä joko tuomalla, postitse tai skannattuna sähköpostin liitteenä.

KAUSIKORTTI

Kurssikohtaisten maksujen sijaan opiskelija voi lunastaa itselleen henkilökohtaisen kausikortin, jonka hinta on 194 € / lukuvuosi. Kausikortti tilataan asiakaspalvelusta puhelimitse 017 513 3256 tai sähköpostilla; kansalaisopisto@suonenjoki.fi syyskuun loppuun mennessä. Voit ilmoittautua kursseille internetissä normaalisti, mutta muista ottaa yhteyttä opiston toimistoon, niin merkitsemme maksutavaksi kausikortin.

Kausikortti oikeuttaa osallistumaan opiston kursseille lukuun ottamatta yksilöopetusta, retkiä ja kursseja, joissa on maininta ’Ei kausikortilla!’. Kausikortilla voi osallistua korkeintaan neljälle liikuntakurssille lukuvuodessa.

HUOMAA, KAUSIKORTIN HALTIJA!
Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, jolle olet ilmoittautunut, muista perua kurssipaikkasi ohjeiden mukaisesti tai saat laskun kurssista peruutusehtojen mukaisesti. Ilmoittaudu vain niin monelle kurssille, joilla ehdit käydä säännöllisesti. Kausikortti ei oikeuta ilmaisiin tutustumiskäynteihin kursseilla.
 

 

Peruminen

Jos joudut perumaan kurssipaikkasi, tee se Internetin kautta ilmoittautumisnumerolla tai soittamalla toimiston numeroon 017 513 3256. Kurssipaikkaa ei voi perua opettajan kautta.

PERUUTUSMAKSUT
 • Peruutus ilmoittautumisajan aikana - Ei maksua!
 • Peruutus ilmoittautumisajan päätyttyä ennen kurssin alkua - Puolet kurssimaksusta!
 • Peruutus kurssin alettua - Koko kurssimaksu!
Mikäli olet epävarma kurssin soveltuvuudesta, kysy neuvoa ainealueen suunnittelevalta opettajalta, sillä opiskelijan taitotasoon soveltumattoman kurssin keskeyttäminen ei oikeuta maksuttomaan perumiseen.

KURSSIN PERUUNTUMINEN

Jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, tiedotamme siitä kurssipaikan varanneille opiskelijoille henkilökohtaisesti. Perumme kurssit ensisijaisesti matkapuhelimen ryhmätekstiviestillä. Varmista, että opistolla on aina oikea matkapuhelinnumero tiedossa.

KURSSIN KESKEYTTÄMINEN

Mikäli keskeytät syyslukukauden lopussa kurssin, jota laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, ilmoita keskeyttämisestä toimistoon 017 513 3256 vuoden loppuun mennessä. Muutoin saat laskun myös kevätlukukaudesta.

YLEISTÄ
Kansalaisopiston toimisto Suonenjoella on muuttanut, meidät löydät nykyisin torin laidalta osoitteesta Keskuskatu 3.

Opinto-oppaassa kurssien sisältötiedot on esitetty tiiviisti. Lisätietoja saa päätoimisilta opettajilta, opiston Internet-sivuilta https://www.peda.net/suonenjoki/kansalaisopisto, missä on myös kuvagallerioita kursseilla
tehdyistä töistä. Ilmoittautuessasi kurssille, hyväksyt sen, että sinua tai töitäsi voidaan kuvata ja kuvia julkaista opiston nettisivuilla, Facebookissa ja opintooppaassa.
Mikäli et halua kuvaasi julkaistavaksi, pidä itse huoli, että et päädy kuviin.

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia, ellei toisin mainita.

Musiikin yksilöopetuksessa opetuskerta on n. 20 tai 30 minuuttia. Kolmen oppitunnin ja sitä pidempiin kokoontumiskertoihin on laskettu kellonaikoihin mukaan myös taukoja oppituntien lisäksi.

Opistosta johtuvista syistä kurssin yksi opetuskerta voidaan perua lukukauden aikana korvaamatta sitä opiskelijoille, koskee myös yksilöopetusta.

Syyskausi käynnistyy viikolla 37 ja kestää 11 opetusviikkoa.
Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja kestää 12 opetusviikkoa.
Lyhytkurssit alkavat ja päättyvät opintooppaassa ilmoitetun mukaisesti.

Opetusta ei pääsääntöisesti järjestetä näinä lomaaikoina tai pyhäpäivinä:
Syysloma 18.10.-24.10.2021
Joululoma 6.12.2021-9.1.2022
Talviloma 7.3.-13.3.2022
Pääsiäinen 15.4.-18.4.2022

Koronarajoitusten vuoksi muutoksia ohjelmaan saattaa tulla, ja esim. osa opetuksesta saatetaan pitää verkko-opetuksena. Rajoitusten ja ohjeistusten osalta noudatamme aina kulloinkin voimassa olevia
viranomaisten antamia määräyksiä ja suosituksia sekä Suonenjoen kaupungin yhteistä toimintalinjaa. Riskiryhmiin kuuluvien osalta velvoitamme aikuisia itse harkitsemaan, voivatko he osallistua ryhmä- tai
lähiopetukseen. Alaikäisen riskiryhmäläisen osalta päätöksen tekee huoltaja.

OPPAASSA KÄYTETYT LYHENTEET JA MERKIT
t oppitunti
ilm. ilmoittautuminen
jtv joka toinen viikko
SL syyslukukausi
KL kevätlukukausi

OPISTO PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN OHJELMAN MUUTOKSIIN. OPISTO EI VASTAA OPISTOSTA RIIPPUMATTOMISTA SYISTÄ JOHTUVISTA PERUUNTUMISISTA.
 

 

 

 

 

 

 

 

<!--/-->

 

Kansalaisopiston tietosuojaseloste https://www.suonenjoki.fi/tietosuoja

Ajankohtaista

 • 009801 Tämä kurssi on peruttu

  Sisä-Savon maankamaran historia, pinnanmuodot ja niiden tunnistaminen

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Hannu Rönty
  Paikka: Suonenjoen Yhtenäiskoulu, kieliluokka 90 (R), Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Syyslukukausi: 14.9.2021 - 3.10.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 7.9.2021 15.00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 110105 Tämä kurssi on peruttu

  Laulan ja säestän

  Kurssimaksu: 105,00 €
  Opettaja: Heidi Hämäläinen
  Paikka: Suonenjoen lukio, luokka L104 (reaali), Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Syyslukukausi: 15.9.2021 - 1.12.2021
  Kevätlukukausi: 12.1.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 0
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110106 Ei kausikortilla

  Piano

  Kurssimaksu: 105,00 €
  Opettaja: Heidi Hämäläinen
  Paikka: Suonenjoen lukio, luokka L104 (reaali), Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Tunteja: 33,00    Syyslukukausi: 15.9.2021 - 1.12.2021
  Tunteja: 36,00    Kevätlukukausi: 12.1.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 6
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110108 Ei kausikortilla

  Entisten nuorten soittotunnit

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Riitta Tanninen
  Paikka: Sairaalapolku 3, kokoustila 141, Sairaalapolku, 77600 Suonenjoki
  Tunteja: 26,80    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 32,16    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 4
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110109 Huom! Kurssipaikka vaihtunut!

  Kitaran / ukulelen / bassonsoiton alkeita

  Kurssimaksu: 105,00 €
  Opettaja: Riitta Tanninen
  Paikka: Sairaalapolku 3, kokoustila 141, Sairaalapolku, 77600 Suonenjoki
  Tunteja: 35,00    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 42,00    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 7
  kurssilla on tilaa
 • 110110 Ei kausikortilla

  Kitara / sähkökitara / basso / ukulele

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Kalle Haukka
  Paikka: Suonenjoen Yhtenäiskoulu, K350 musiikkiluokka ja näyttämö K351, Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Tunteja: 22,00    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 3
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110146 Ei kausikortilla

  Piano tai kitaran alkeet

  Kurssimaksu: 105,00 €
  Opettaja: Riitta Tanninen
  Paikka: Kerkonjoen koulu, Vesannontie 1250, 77930 Kerkonjoensuu
  Tunteja: 15,00    Syyslukukausi: 17.9.2021 - 3.12.2021
  Tunteja: 18,00    Kevätlukukausi: 14.1.2022 - 8.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 3
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110150 Ei kausikortilla

  Harmonikka

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Aimo Konttinen
  Paikka: Matti Lohen koulu, alakoulu, Koulutie 14, 77700 Rautalampi
  Tunteja: 29,48    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 32,16    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 4
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110164 Ei kausikortilla

  Piano B

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Heidi Hämäläinen
  Paikka: Manttu, sali, Mantuntie 6, 72210 Tervo
  Tunteja: 22,11    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 24,12    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 4
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110188 Ei kausikortilla

  Kitara / sähkökitara / basso / ukulele / sello

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Juha Nuoranne
  Paikka: Vesannon koulukeskus, Lemmikki A, Koulutie 16, 72300 Vesanto
  Tunteja: 103,18    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 2.12.2021
  Tunteja: 112,56    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 7.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 14
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110189 Ei kausikortilla

  Rummut

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Erkka Närhi
  Paikka: Nuorisokahvila, Kuusitie 1, 72300 Vesanto
  Tunteja: 51,59    Syyslukukausi: 15.9.2021 - 1.12.2021
  Tunteja: 56,28    Kevätlukukausi: 12.1.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 7
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110190 Ei kausikortilla

  Sahansoitto

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Mauri Haapamaa
  Paikka: Vesannon musiikinystävät ry:n toimitila, Sonkarintie 2, 72300 Vesanto
  Tunteja: 7,37    Syyslukukausi: 16.9.2021 - 2.12.2021
  Tunteja: 8,04    Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 7.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 1
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 110462

  Kankaanpainanta ja -värjäys

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja: Minna Puranen
  Paikka: Tervon Yhtenäiskoulu, tekstiililuokka 11, Kirkkotie 5, 72210 Tervo
  Tunteja: 24,00    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 23.11.2021
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 18.1.2022 - 29.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 7.9.2021 15.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 110481

  Oma tyyli -ommellen

  Kurssimaksu: 74,00 €
  Opettaja: Anne Jalasaho
  Paikka: Savipaja, Strandmanintie 2, 72300 Vesanto
  Tunteja: 36,00    Syyslukukausi: 12.9.2021 - 28.11.2021
  Tunteja: 36,00    Kevätlukukausi: 22.1.2022 - 27.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 6.9.2021 15.00
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 120401 Tämä kurssi on peruttu

  Keskustelu auf Deutsch!

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja: Raija Huusko
  Paikka: Suonenjoen Yhtenäiskoulu, kieliluokka 93 (E), Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Syyslukukausi: 15.9.2021 - 1.12.2021
  Kevätlukukausi: 12.1.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 8.9.2021 15.00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 120602

  Venäjä II

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja: Elizaveta Kharitonova
  Paikka: Suonenjoen Yhtenäiskoulu, kieliluokka 95 (E), Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Tunteja: 20,00    Syyslukukausi: 13.9.2021 - 29.11.2021
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 4.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 6.9.2021 15.00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 810201 Tämä kurssi on peruttu

  Miesten kokki-illat

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Anne Nissinen
  Paikka: Suonenjoen Yhtenäiskoulu, kotitalousluokka 129, Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Syyslukukausi: 19.9.2021 - 26.9.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 13.9.2021 15.00
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 830404

  Viron kielen alkeet verkossa

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja: Sirje Huuskonen
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Tunteja: 22,00    Syyslukukausi: 15.9.2021 - 1.12.2021
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 12.1.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 8.9.2021 15.00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 1101010 Ei kausikortilla

  Piano

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Irina Kinnunen
  Paikka: Kivelän koulu, luokka 3, Laivurintie 19, 79100 Leppävirta
  Tunteja: 102,85    Syyslukukausi: 13.9.2021 - 1.12.2021
  Tunteja: 112,42    Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 14
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 1101011 Ei kausikortilla

  Kitara / sähkökitara / basso / ukulele / slide yksilöopetus

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Juha Sakari Kauppinen
  Paikka: Leppäkertun koulu / 112 musiikkiluokka, Montanuksentie 9, 79100 Leppävirta
  Tunteja: 103,18    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 112,56    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 14
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 1101012 Ei kausikortilla

  Rummut

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Pasi Tenhunen
  Paikka: Leppävirran nuorisotalo, Laivurintie 22, 79100 Leppävirta
  Tunteja: 44,22    Syyslukukausi: 21.9.2021 - 7.12.2021
  Tunteja: 48,24    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 29.8.2021 0.00
  Paikkoja: 6
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 1101013 Ei kausikortilla

  Viulu / alttoviulu yksilöopetus vasta-alkajille sekä edistyneemmille

  Kurssimaksu: 123,00 €
  Opettaja: Timo Koponen
  Paikka: Leppäkertun koulu / 208, Montanuksentie 9, 79100 Leppävirta
  Tunteja: 13,40    Syyslukukausi: 14.9.2021 - 30.11.2021
  Tunteja: 16,08    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 5.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 14.9.2021 15.00
  Paikkoja: 2
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 1105001 Ei kausikortilla

  Nykytanssi, taso 3-5, TPO

  Kurssimaksu: 316,00 €
  Opettaja: Karoliina Kauhanen
  Paikka: Nuorisoseurantalo, Seurakallio, Seurakalliontie 1, 79100 Leppävirta
  Tunteja: 64,00    Syyslukukausi: 5.8.2021 - 9.12.2021
  Tunteja: 68,00    Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 16.5.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.5.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.8.2021 15.00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 8102001 Tämä kurssi on peruttu

  Vaihtoehtoja lihalle

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Anne Nissinen
  Paikka: Kivelän koulu, kotitalousluokka, Laivurintie 19, 79100 Leppävirta
  Syyslukukausi: 18.9.2021 - 16.10.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.8.2021 14.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 13.9.2021 15.00
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa