null

Suonenjoen kaupunki, Sisä-Savon kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

 TERVETULOA OPISKELEMAAN SISÄ-SAVON KANSALAISOPISTOON!Jos ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteys opiston asiakaspalvelunumeroon

044 758 1466.

Tämän numeron voit pistää myös muistiin omaan puhelimeesi, koska ilmoitamme esim. mahdollisesti vapautuneesta kurssipaikasta Sinulle puhelimitse.

Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Maksukäytännöt ja alennukset

KURSSIMAKSUT

Kurssimaksu määräytyy kurssin keston ja muiden kustannusten mukaisessa suhteessa. Kurssimaksujen hinnanmääräytymisperusteet vahvistetaan koulutuslautakunnassa vuosittain.
Opetuksen lisäksi kurssimaksuihin sisältyy aihekohtaisia kuluja mm. monisteista, välineistä, tarvikkeista ja sulatus- ja polttomaksuista.

Yhden lukukauden kurssit ja ne lukuvuoden kestävät kurssit, jotka maksavat 68 € tai vähemmän, laskutetaan yhdessä erässä. Yli 68 € maksavat kurssit laskutetaan kahdessa erässä. Mikäli keskeytät syyslukukauden lopussa kurssin, joka laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, ilmoita keskeyttämisestä toimistoon 044 758 1466 vuoden loppuun mennessä. Muutoin saat laskun myös kevätlukukaudesta. Laskutusasioissa (kurssilaskun eräpäivään mennessä) voit ottaa yhteyttä opiston toimistoon puh. 044 758 1465. Maksamattomat kurssimaksut ovat perintäkelpoisia. Eräpäivän jälkeen perintä siirtyy kaupungin käytänteiden mukaisesti perintätoimisto Intrum Justitialle. Perintätoimisto lisää loppusummaan muistutusmaksua ja viivästyskorot.

Maksuvälineenä käy myös ePassi (liikunta- ja kulttuurikurssit). ePassilla maksavien on suoritettava kurssimaksu viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksu voidaan veloittaa ePassilta joko kansalaisopiston toimistolla tai puhelimitse. Passilla tulee maksaa koko kurssimaksu. Huom. Passi on henkilökohtainen; sillä ei voi maksaa esim. perheenjäsenten kurssimaksua.

OPINTOSETELI (OPM –rahoitus)

Opintoseteli tarkoittaa oikeutta osallistua yhdelle kurssille lukuvuodessa maksutta tai alennuksella. Opintoseteliä käyttävien on ilmoittauduttava kursseille syyskuun loppuun mennessä ja kurssin tulee alkaa syyslukukaudella.

Opistolla on opintosetelikursseja eläkkeellä oleville, kehitysvammaisille, yli 63 –vuotiaille ja maahanmuuttajille. Nämä on erikseen mainittu oppaassa opintosetelikursseina.


TYÖTÖN OPISKELIJA
Työtön, opiston toiminta-alueella asuva henkilö, on oikeutettu osallistumaan opintosetelillä maksutta yhdelle vapaavalintaiselle kurssille lukuvuodessa (ei koske yksilöopetusta).
Seteleitä on rajoitettu määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toimi näin:
1. ilmoittaudu kurssille ja varmista opiskelupaikkasi
2. toimita todistus työttömyydestä opiston toimistolle, os. Kirkkokatu 1, 77600 Suonenjoki viimeistään syyskuun loppuun mennessä.


KAUSIKORTTI

Kurssikohtaisten maksujen sijaan opiskelija voi lunastaa itselleen henkilökohtaisen kausikortin, jonka hinta on 177€ / lukuvuosi. Kausikortti tilataan asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostilla syyskuun loppuun mennessä.
Ilmoittautuessasi internetissä kursseille valitse maksutavaksi Maksan kausikortilla.

Kausikortti oikeuttaa osallistumaan opiston kursseille lukuun ottamatta yksilöopetusta, retkiä ja kursseja, joissa on maininta ’Ei kausikortilla!’. Kausikortilla voi osallistua korkeintaan neljälle liikuntakurssille lukuvuodessa.

HUOMAA, KAUSIKORTIN HALTIJA!
Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, jolle olet ilmoittautunut, muista perua kurssipaikkasi ohjeiden mukaisesti tai saat laskun kurssista peruutusehtojen mukaisesti. Ilmoittaudu vain niin monelle kurssille, joilla ehdit käydä säännöllisesti. Kausikortti ei oikeuta ilmaisiin tutustumiskäynteihin kursseilla.
 

 

Peruminen

Jos joudut perumaan kurssipaikkasi, tee se Internetin kautta ilmoittautumisnumerolla tai soittamalla toimiston numeroon 044 7581466. Kurssipaikkaa ei voi perua opettajan kautta.

PERUUTUSMAKSUT
 • Peruutus ilmoittautumisajan aikana - Ei maksua!
 • Peruutus ilmoittautumisajan päätyttyä ennen kurssin alkua - Puolet kurssimaksusta!
 • Peruutus kurssin alettua - Koko kurssimaksu!
Mikäli olet epävarma kurssin soveltuvuudesta, kysy neuvoa ainealueen suunnittelevalta opettajalta, sillä opistkelijan taitotasoon soveltumattoman kurssin keskeyttäminen ei oikeuta maksuttomaan perumiseen.

KURSSIN PERUUNTUMINEN

Jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, tiedotamme siitä kurssipaikan varanneille opiskelijoille henkilökohtaisesti. Perumme kurssit ensisijaisesti matkapuhelimeen ryhmätekstiviestillä. Varmista, että opistolla on aina oikea matkapuhelinnumero tiedossa.

KURSSIN KESKEYTTÄMINEN

Mikäli keskeytät syyslukukauden lopussa kurssin, jota laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, ilmoita keskeyttämisestä toimistoon 044 7581466 vuoden loppuun mennessä. Muutoin saat laskun myös kevätlukukaudesta.
OPISTO PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN OHJELMAN MUUTOKSIIN.
 

 

 

 

 

 

 

 

<!--/-->

 

Aktuellt

 • 0098002

  Järjestyksenvalvojakurssi Leppävirta

  Kursavgift: 110,00 €
  Lärare: Juha Kankkunen
  Plats: Koskentupa, Sorsakoskentie 17, 79130 Sorsakoski
  Lektioner : 41,00    Vårtermin: 6.5.2021 - 15.5.2021
  Anmälningstiden börjar: 9.4.2021 15.00
  Anmälningstiden slutar: 29.4.2021 15.00
  Antal platser: 10
  Kursen är fullsatt. Du kan anmäl dig till reservplats.
 • 810201

  Villiyrtit tutuiksi - tehokurssi

  Kursavgift: 29,00 €
  Lärare: Maija Ruotsalainen
  Plats: Suonenjoen Yhtenäiskoulu, kieliluokka 95 (E), Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki
  Lektioner : 10,00    Vårtermin: 22.5.2021 - 23.5.2021
  Anmälningstiden börjar: 16.8.2020 14.00
  Anmälningstiden slutar: 17.5.2021 15.00
  Antal platser: 15
  Lediga platser