Sipoon opisto - Sibbo institut

Languages Search
Suomeksi På svenska

1119133 Meditatiivinen maalaus, jatkokurssi, kevät, Martinkylä

Maalaaminen voi olla kuin pieni meditaatio: olet läsnä, värit ja muodot virtaavat paperille, päästät irti. Meditatiivinen maalauskurssilla aloitamme työskentelyn rentoutuksella, sen jälkeen siirrymme maalaamaan. Maalaus tapahtuu taideterapeuttisessa viitekehyksessä, jossa tärkeää on itse tekemisen prosessi ja läsnäolo. Osallistujalla ei tarvitse olla ns. taiteellisia taitoja. Lopuksi reflektoimme töitämme ja jaamme ryhmälle havaintojamme. Opettajalle maksetaan materiaalimaksu 3 €/opetuskerta.

Learning objectives:

Kurssin jälkeen opiskelija on oppinut käyttämään öljypastilleja, pullovärejä sekä muitakin maalausvälineitä sekä kehoa kuvan tekemiseen. Opiskelija on kurssin jälkeen oppinut, mitä tarkoittavat prosessiin luottaminen kuvan teossa, muiden kuuntelu kuvan äärellä sekä kuvan katsominen ilman arvottamista. Kurssin jälkeen opiskelijan läsnäolon ja havainnoinin kyky on kasvanut.


Teacher: Junnila Leena

Number of places: Maximum number of course participants 11, Registrations 11, Available places 0

Name of course location: Martinkylän opistotalo/Mårtensby instituthus, liikuntasali/ gymnastiksal, Mårtensbyvägen 485, 04240 Talma

Language: Suomi

Date and time: Tu: 18.00 - 20.15

Spring term: 17.1.2023 - 4.4.2023 (33 Lessons)

Price: 38,00 €

Registration begins: 18.8.2022 12.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register on the waiting list