Simpelejärven opisto

Kielet Haku

810204 Juuston valmistus ERIKOISKURSSI

Kurssin aloitus on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan
Tämä kurssi on päättynyt
Meijerituotteiden jatkojalostuskurssilla käydään läpi alan pienyrittäjyyteen liittyvää ohjeistusta ja opetellaan valmistamaan mm. juustoa kotikonstein. Kouluttajana toimii Jussi Heinonen Innolactilta ja koulutuspaikkana on Kiipolan koulun keittiötilat. Ilmoittautuminen sähköisesti tai kansalaisopiston toimistoon puh. 040 5137693.

Ilmoittautuminen alkaa: 14.2.2020 8:00:00

Ilmoittaudu viimeistään: 26.3.2020 15:00:00

Opettaja: Heinonen Jussi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, Ilmoittautuneita 4, Vapaita paikkoja 26

Opetuspaikka: Kiipolan koulun keittiötilat, Kiipolantie 2, 59100 Parikkala

Päivä ja kello: La: 09.00-16.30 Su: 09.00-16.30

Kevätlukukausi: 4.4.2020 - 5.4.2020 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 30,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit