null

Siilinjärven kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

Saavutettavuusseloste

Ilmoittautumisohjeet

Järjestelmä varaa sinulle kurssipaikan sillä hetkellä, kun otat kurssin ostoskoriin ja sinulla on sen jälkeen aikaa 20 minuuttia lähettää tiedot. Voit siis rauhassa tarkistaa tietojesi oikeellisuuden. Jos ilmoitat kurssille alaikäistä, kirjoita oppilaan tietoihin se sähköpostiosoite, johon haluat saada vahvistuksen ilmoittautumisesta. Huomaathan, että jotkin sähköpostit käsittelevät vahvistuksen roskapostina. Muista sallia sähköpostit no-replay(at)opistopalvelut.fi -osoitteesta. Mahdollisten virheiden korjaamiseksi voit lähettää opistolle sähköpostia kansalaisopisto@siilinjarvi.fi.

Otathan huomioon, että alle 16-vuotiaat voivat opiskella aikuisten ryhmissä vain, jos asiasta on sovittu ensin kurssin opettajan kanssa. Ota yhteyttä opiston toimistoon ennen ilmoittautumista.

Toivomme, että annat kansalaisopistolle luvan tiedotteiden lähettämiseen. Näin voimme lähettää sinulle kursseihisi liittyvää tietoa ja kysyä palautetta. Emme luovuta opistolta tietojasi eteenpäin.

Luethan myös koronaohjeemme tästä.

Mikäli kurssilla on tilaa tai sitä ei ole peruttu, voit ilmoittautua sille myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Huomioithan ennen ilmoittautumista vielä seuraavat asiat

1. Ilmoittautuminen tapahtuu erikseen syys- ja kevätkausille. Jotta opiskelupaikkasi säilyisi koko kurssin keston ajan, suosittelemme ilmoittautumista molemmille lukukausille aina samalla kertaa.

2. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssin koko maksun. Maksuton peruminen on mahdollista pääsääntöisesti 7 päivää ennen kurssin alkua. Joillakin kursseilla, esim. matkoilla, viimeinen maksuton peruutuspäivä voi olla jo aiemmin. Näet kunkin kurssin viimeisen ilmoittautumis/perumispäivän kurssin tiedoista. Laskut postitetaan vasta kurssin alkamisen jälkeen. Lue tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja perumisesta: https://peda.net/siilinjarvi/sk/ilmoittautuminen

3. Voit maksaa kurssimaksun työnantajan tyky-rahalla tai -setelillä vasta sen jälkeen, kun olet saanut laskun. Mobiili- tai verkkomaksuna maksat laskun kotona joko puhelimella tai tietokoneella. Tyky-setelillä maksat laskun kunnantalon neuvonnassa. Et voi maksaa etuudella materiaalimaksuja etkä muiden perheenjäsentesi maksuja.

4. Kurssimaksuista ja alennuksista löydät ohjeet täältä:https://peda.net/siilinjarvi/sk/kja

5. Kurssin käynnistymisestä emme ilmoita yleensä erikseen, vaan mene kurssille sen ilmoitettuna aikana. Mikäli kurssi ei käynnisty tai kurssiaikoihin tulee muutoksia, ilmoitamme siitä joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Otathan huomioon, että jos tekstiviesti tulee SJ kans.op-osoitteesta, siihen ei voi vastata.