null

Siilinjärven kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Saavutettavuusseloste

Ilmoittautumisohjeet

Tervetuloa opiskelemaan Siilinjärven kansalaisopistoon! Lukuvuoden 2021-2022 kursseille alkaa yleinen ilmoittautuminen ma 24.5.2021 klo 10. Hae kurssia sen nimellä, nimen osalla tai numerolla oikeassa yläkulmassa olevassa hakukentässä. Voit etsiä eri ainealueiden kursseja myös Kurssit-valikosta. Joitakin ajankohtaisia kursseja on myös valittavissa oikealla näkyvästä kurssiluettelosta.

Luethan myös koronaohjeemme tästä.

Järjestelmä varaa sinulle kurssipaikan sillä hetkellä, kun otat kurssin ostoskoriin ja sinulla on sen jälkeen aikaa 20 minuuttia lähettää tiedot. Voit siis rauhassa tarkistaa tietojen oikeellisuuden. Jos ilmoitat kurssille alaikäistä, kirjoita oppilaan tietoihin se sähköpostiosoite, johon haluat saada vahvistuksen ilmoittautumisesta. Huomaathan, että jotkin sähköpostit käsittelevät vahvistuksen roskapostina. Salli sähköpostissasi postit no-replay(at)opistopalvelut.fi -osoitteesta. Mahdollisten virheiden korjaamiseksi voit lähettää opistolle sähköpostia kansalaisopisto@siilinjarvi.fi.

Otathan huomioon, että alle 16-vuotiaat voivat opiskella aikuisten ryhmissä vain, jos asiasta on sovittu ensin kurssin opettajan kanssa. Ota yhteyttä opiston toimistoon ennen ilmoittautumista.

Toivomme, että annat kansalaisopistolle luvan tiedotteiden lähettämiseen. Näin voimme lähettää sinulle kursseihisi liittyvää tietoa ja kysyä palautetta. Emme luovuta opistolta tietojasi eteenpäin.

Mikäli kurssilla on tilaa tai sitä ei ole peruttu, voit ilmoittautua sille myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Huomioithan ennen ilmoittautumista vielä seuraavat asiat

1. Ilmoittautuminen tapahtuu erikseen syys- ja kevätkausille. Jotta opiskelupaikkasi säilyisi koko kurssin keston ajan, suosittelemme ilmoittautumista molemmille lukukausille samalla kertaa.

2. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssin koko maksun. Maksuton peruminen on mahdollista pääsääntöisesti 7 päivää ennen kurssin alkua. Joillakin kursseilla, esim. matkoilla, viimeinen maksuton peruutuspäivä voi olla jo aiemmin. Laskut postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Lue tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja perumisesta: https://peda.net/siilinjarvi/sk/ilmoittautuminen

3. Voit maksaa kurssimaksun työnantajan tyky-rahalla tai -setelillä vasta sen jälkeen, kun olet saanut laskun. Mobiili- tai verkkomaksuna maksat laskun kotona joko puhelimella tai tietokoneella. Tyky-setelillä maksat laskun kunnantalon neuvonnassa. Et voi maksaa etuudella materiaalimaksuja etkä muiden perheenjäsentesi maksuja.

4. Kurssimaksuista ja alennuksista löydät ohjeet täältä:https://peda.net/siilinjarvi/sk/kja

5. Kurssin käynnistymisestä emme ilmoita erikseen, vaan mene kurssille sen ilmoitettuna aikana. Mikäli kurssi ei käynnisty tai kurssiaikoihin tulee muutoksia, ilmoitamme siitä joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Otathan huomioon, että jos tekstiviesti tulee SJ kans.op-osoitteesta, siihen ei voi vastata.

Ajankohtaista

 • 3512141S

  Päivä elämässäni - piirustuskurssi

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Reijo Kärkkäinen
  Paikka: Julkulantie, Taideluokka, Julkulantie 4, 71800 Siilinjärvi
  Tunteja: 13,00    Syyslukukausi: 10.12.2021 - 12.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 10.11.2021 10.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 3.12.2021 0.00
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 5015052K Uusi kurssi

  Aamu Barre 2, kevät * * / * * *

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Enni Miettinen
  Paikka: Nuorisotalo Semppis, sali, Julkulantie 2, 71800 Siilinjärvi
  Tunteja: 14,63    Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 29.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 11.11.2021 12.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 4.1.2022 0.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa