null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

83012011 Jooga, miehet, kevät

Tämä kurssi on päättynyt

Huom! Tämä kurssi alkaa 26.1.  verkko-opetuksena. Verkko-opetusta varten opettaja kokoaa ilmoittautuneet Whatsapp- ryhmään ja jakaa tarvittavat ohjeet ja videolinkit sen kautta.   Aikavälillä 25.1.-29.1. voit ilmoittautua VAIN kurssin etäopetukseen lähiopetuskiellon ajaksi. Osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden, tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Saat opettajalta linkin ja ohjeistuksen tunnille osallistumiseen sähköpostiisi. Jos et saa postia, tarkista roskapostilaatikko tai ota yhteyttä heidi@sastamalanopisto.fi, 0406750198.

Tule mukaan loistavaan porukkaan. Joogassa ei keskitytä suorittamiseen, vaan vahvistetaan jaksamista ja voimia ja harjoitellaan palautumista ja tietoista rentoutumista. Mon on löytänyt joogasta avun oman terveyden ylläpitämiseen ja kaikenlaisten kremppojen hoitoon. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ota mukaan joustava vaatetus. Halutessasi voit ottaa mukaan oman alustan tai lainata opiston alustaa. Varoitus: Säännöllinen joogaaminen poistaa niska- ja hartiajännitystä, vahvistaa sydäntä, alentaa verenpainetta, on apu unettomuuteen ja stressiin. Terveelliset elämäntavat, vahva ja kevyt mieli sekä positiivisesti omaan itseen suhtautuminen saattavat olla sivuoireita paljosta joogaamisesta.

 

Tule mukaan loistavaan porukkaan. Joogassa ei keskitytä suorittamiseen, vaan vahvistetaan jaksamista ja voimia. Harjoitellaan palautumista ja tietoista rentoutumista. Moni on löytänyt joogasta avun oman terveyden ylläpitämiseen ja kaikenlaisten kremppojen hoitoon. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ota mukaan joustava vaatetus. Halutessasi voit ottaa mukaan oman alustan tai lainata opiston alustaa.

Varoitus: Säännöllinen joogaaminen poistaa niska- ja hartiajännitystä, vahvistaa sydäntä, alentaa verenpainetta, on apu unettomuuteen ja stressiin. Terveelliset elämäntavat, vahva ja kevyt mieli sekä positiivisesti omaan itseen suhtautuminen saattavat olla sivuoireita paljosta joogaamisesta.Opettaja: Juntunen Jouni

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Oivapaja, käynti Liekolankadun puolelta, lastauslaíturilta, Puistokatu 3, 38200 SASTAMALA

Päivä ja kello: Ti: 20.00 - 21.00

Kevätlukukausi: 26.1.2021 - 20.4.2021 (15.96 oppituntia)

Kurssimaksu: 30,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2020 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 28.2.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit