null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

00001K Aktiiviopiskelijan maksu, kevät

Tämä kurssi on päättynyt

KEVÄÄN AKTIIVIMAKSU LASKUTETAAN KEVÄÄLLÄ 2023

Aktiiviopiskelijaksi voi alkaa maksamalla 75 € lukukausimaksun. Aktiivimaksu on lukukausimaksu, jolla voit osallistua rajoituksetta lähes kaikille opiston kursseille. Aktiivimaksun piiriin eivät kuulu yli 60 euron kurssit, musiikin ja kielten yksilöopetus, tietotekniikkaklinikat, avoimen yliopiston kurssit eivätkä tutkintoon tähtäävät kurssit.

Ilmoittautuminen aktiiviopiskelijaksi onnistuu netissä normaalin kurssi-ilmoittautumisen tapaan. Jos ilmoittaudut aktiiviopiskelijaksi, älä maksa yksittäisiä kurssimaksuja. Syksyn aktiivimaksu on voimassa vuoden loppuun saakka ja kevään maksu heinäkuun loppuun saakka.

Kevään aktiivimaksu laskutetaan keväällä 2023. Älä maksa kurssia verkkopankissa nyt!

Aktiiviopiskelija pääsee ilman eri maksua lähes kaikille kursseille kaikissa osastoissa sinä aikana kun aktiivimaksu on voimassa. Kursseille täytyy kuitenkin ilmoittautua. Aktiivimaksu ei koske musiikin tai kielten yksilöopetusta, avointa yliopistoa, tietotekniikkaklinikoita, eikä yli 60 € lukukauden kursseja. Aktiiviopiskelijalle ei taata pääsyä kurssille, jonka osallistujamääriä joudutaan karsimaan. Aktiiviopiskelijan odotetaan osallistuvan valitsemiinsa opintoihin säännöllisesti, koska poissaolot ja ryhmien vaihtamiset häiritsevät muiden ryhmäläisten oppimista. Jos aktiiviopiskelija ei osallistu kurssille kertaakaan tai vain yhden kerran, eikä peru ilmoittautumistaan opiston toimistoon ennen kurssin toista opintokertaa, lähetetään hänelle 20 € suuruinen toimistomaksu aiheettomasta kurssipaikan varaamisesta..Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 1000, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin
Opetuskieli: Suomi

Kevätlukukausi: 3.1.2023 - 31.1.2023

Kurssimaksu: 75,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 3.1.2023 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 31.1.2023 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit