null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220681 Englanti: Opiskele Everyday English 1 verkossa

Everyday English 1 -oppikirjan kansikuva
Uusi kurssi!

Perehdytään arkielämän tilanteisiin, matkailusanastoon sekä peruskielioppiin kurssikirjan ja verkkomateriaalin avulla. Viikoittain avautuu uusi opintoviikko ja voit itse valita ajankohdan, jolloin opiskelet. Taitotaso A1.


Verkkokurssi sopii englannin perusteita joskus oppineille, jotka haluavat kerrata ja vahvistaa omaa kielitaitoa. Kurssikirjan ja verkkomateriaalin avulla perehdymme arkielämän tilanteisiin sekä matkailusanastoon. Käymme läpi myös peruskielioppia.

Tällä verkkokurssilla pääset mukaan yhteisölliseen oppimiseen puhe- ja kirjoitusharjoitusten kautta. Puheharjoituksiin on käytössä Padlet alusta, jonne voi lähettää tehtävänannon mukaisia ääni- tai videoviestejä tietystä aiheesta (esim. esittele itseäsi englanniksi). Muut opiskelijat voivat kuunnella toisten lähettämiä ääniviestejä ja myös kommentoida niitä englanniksi.
Kirjallisia tehtäviä varten on keskustelualueita kurssialustalla, jonne tuotetaan yhteisöllisesti sisältöä, esimerkiksi "kerro mitä kieliä puhut" englanniksi. Opiskelijat näkevät myös toisten kirjoittamia vastauksia. Lisäksi käytetään AnswerGardenin yhteisöllisiä sanapilviä, jonne opiskelijat voivat syöttää sanoja tietyn aihepiirin ympärillä - mitä useampi opiskelija lähettää saman sanan, sen suuremmaksi se kasvaa sanapilvessä. Lisäksi on myös kuullun ymmärtämistä: tekstien kuuntelua, sanaston kuuntelua sekä kuunteluharjoituksia.
Osa tehtävistä on koko ryhmälle suunnattuja ja osa itsenäisiä. Viikoittain avautuu uusi opintoviikko ja voit itse valita ajankohdan, jolloin opiskelet. Opetusvideoiden avulla syvennytään kielioppi-aiheisiin.

Verkkokurssilla saat myös tukea oppimiseen! Voit kysyä kysymyksiä koko kurssin ajan.

Oppikirja: Anni Holopainen & Christine Silventoinen, Everyday English 1, Englantia aikuisille. Finn Lectura. Kurssilla käsittelemme kirjasta puolet. Syyslukukaudella 2022 on mahdollista järjestää jatkokurssi siten, että kurssikirjasta käsitellään toinen puolikas.
Lisätietoa Everyday English 1 oppikirjasta: Kirjan kahdeksassa kappaleessa harjoitellaan monipuolisesti arkielämän puhetilanteita, tutustutaan mm. matkailu- ja ruokasanastoon sekä opiskellaan englannin kielen perusrakenteita. Lukuisat harjoitukset kehittävät kielitaidon eri osa-alueita monipuolisesti. Kielen rakenteisiin tutustutaan selkeiden esimerkkien avulla. Kirjan näytesivut verkossa: https://finnlectura.fi/oppimateriaalit/everyday-english-1 . Kirjan taitotaso on A1.

Finn Lectura: Video- ja äänisisällöt herättävät painetun oppimateriaalin henkiin. Ne avautuvat Otso-sovelluksella kätevästi opiskelijan omassa mobiililaitteessa. Otso-sovellus on ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Voit ladata sen omasta sovelluskaupastasi (App Store ja Google Play). Avaa Otso laitteellasi. Sovellus saattaa kysyä lupaa käyttää laitteesi kameraa. Anna lupa, sillä sen antaminen on edellytys sovelluksen toiminnalle. Avattuasi Otson pääset Minun kirjani-näkymään. Mikäli oppikirjaasi ei näy Minun kirjani-näkymässä, skannaa kirjan kansi kohdistamalla laitteesi kamera kirjan kanteen tai valitsemalla Hae kirjaa-toiminto. Valitse käyttämäsi oppikirja. Valkoiset pallurat näyttävät miltä sivuilta Otso-sisältöä löytyy. Etsi sivu kirjasta ja katso sitä kännykän näytöstä. Otso tunnistaa sisällön ja kuvaan ilmestyy punaiset kuulokkeet tai play-merkki. Painamalla tätä kuviota sisältö avautuu.

Verkkokurssin tekniset vaatimukset:
- toimiva verkkoyhteys ja verkkotyöskentelytaidot  (kurssin katselu onnistuu sekä pöytäkoneella että mobiililaitteella)
- kaiuttimet äänitteiden ja videoiden kuuntelemiseen (esim. pöytäkoneen tai kännykän sisäänrakennettu kaiutin)
- mikrofoni puheen nauhoittamiseen (kannettavan tietokoneen tai kännykän sisäänrakennettu mikrofoni riittää)
- videoviestien lähettämiseen myös kamera (ei välttämätöntä)

https://sastamalanopisto.fi/milla-taitotasolla-olen/

Lisätietoja kurssista antaa suunnittelijaopettaja mari@sastamalanopisto.fi

Opettaja: Anneli Niemistö

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 18.1.2022 - 29.3.2022 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 45,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 13.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu