null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

12203111 PhysioPilates, jatkajat verkossa, hybridi, kevät

Aikuisten ryhmäopetus sisätiloissa alkaa lähiopetuksena 28.2.2022. Mikäli on mahdollista aloittaa aikaisemmin tai opetus alkaa poikkeusjärjestelyin, siitä tiedotetaan kaikille ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.
Toteutetaan etäopetuksena.

Laajennetaan PhysioPilateksen liikerepertuaaria ja syvennetään kehotietoisuutta.Tehdään intensiivisempiä ja hieman alkeiskurssia kuormittavampia harjoituksia sekä monimutkaisempia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä Tavoitteena on keskivartalon voiman ja tiedostettu hallinan lisääminen ja rangan ja nivelten liikkuvuuden lisääminen. Harjoitteet tehdään eri pysty- ja lattiatasossa avojaloin tai sukkasillaan. Sopii pilateksen perusperiaatteet tunteville, myös syksyllä 2021 PhysioPilatesharjoittelun aloittaneille. 

Ilmoittautumalla kurssille pääset osallistumaan Oivapajalla toteutettavalle lähiopetustunnille internetyhteyden avulla. Tunneista pyritään tekemään tallenne kurssille ilmoittautuneiden käyttöön viikoksi eteen päin. 

Ei 21.3., tallenne käytössä.

PhysioPilatesohjaaja on pilatesohjaajakoulutuksen käynyt fysioterapeutti.

Tarvitset tuntia varten jumppa-alustan, pienen pyyhkeen ja rauhallisen paikan, missä harjoitella, Opetus toteutetaan Zoom videoneuvotteluohjelman välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Opettaja lähettää ilmoittautuneille ohjeet kurssille osallistumiseen sähköpostiin viimeistään kurssin alkamista edeltävänä päivänä. Jos et saa linkkiä, niin ota yhteyttä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi tai 040 6750 198. Opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön ja voit myös ilmoittautua opiston järjestämään ilmaiseen Zoom videoneuvotteluun osallistuminen - koulutukseen 12.1., ks. kurssi 1220181.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö ja teet liikkeet oman kuntosi ja rajoituksesi huomioiden! Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä opiston yhteyshenkilöön tai kysy lisätietoja Heidiltä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi, 040 6750 198.Opettaja: Heidi Kaartokallio

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 17.35 - 18.35

Kevätlukukausi: 17.1.2022 - 4.4.2022 (14.63 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 10.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu