Sastamalan Opisto

Kielet Haku

12010111 Kielten pari- ja yksilöopetus *

HUOM! Poikkeustilan aikana yksilöopiskelu on mahdollista etänä joissakin kielissä. Kysy tarkemmin Tuija Hyvönen tuija@sastamalanopisto.fi

Sastamalan Opistossa voi opiskella yksilö- tai pariopetuksena lähiopetuksessa tai Skypessä useimpia Opistossa opetettavia kieliä, esimerkiksi suomea toisena kielenä, ruotsia, englantia, saksaa, italiaa, viroa, venäjää, espanjaa, portugalia ja kiinaa. Yksilöopetukseen on jatkuva ilmoittautuminen!

Opiskelija voi itse valita tason ja kehitettävän kielitaidon osa-alueen (kielioppi, sanasto, tekstin tai kuullun ymmärtäminen, puhuminen tai näiden yhdistelmä, jossakin määrin myös työelämäkieli). Opettaja auttaa tarvittaessa tason määrittelyssä ja hänen kanssaan sovitaan tapaamisajat.

Opetus järjestetään pääosin Sastamalan Opiston omissa tiloissa. Joidenkin opettajien (suomi, englanti, ruotsi, saksa, espanja) kanssa voi  opiskella myös Skypen välityksellä. Tällöin opiskelijalta edellytetään Skypen perusosaamista. Mikäli ohjausta Skypen käyttöön tarvitaan, osa oppitunneista käytetään siihen.

Lisäksi, mikäli opettaja vastaanottaa opiskelijan kirjoitelmia tai akateemisia tekstejä ja antaa niistä palautteen, osa oppitunneista käytetään siihen.

Yksilö- ja pariopetusta annetaan vain yksityishenkilöille. Opisto ei laskuta yksilö- tai pariopetusta julkisyhteisöiltä tai yrityksiltä. Maksu pitää ilmoittautumisen yhteydessä ohjata yksityishenkilölle.

Esteen sattuessa sovitut tunnit tulee peruuttaa suoraan opettajalle 24 h ennen tunnin alkua. Muussa tapauksessa tunti katsotaan pidetyksi.

Pariopetuksessa molempien on oltava samalla taitotasolla. Jos tasoeroja on, opetus etenee alemmalla tasolla olevan mukaan. Sastamalan Opisto ei välitä pareja.

Yksittäisopetuksen 10 oppitunnin (yhden oppitunnin pituus on 45 minuuttia) opintomaksu on 200 €. Pariopetuksen 10 tunnin opintomaksu määräytyy seuraavasti: 10 tuntia x 45 min. x 2, yht. 300 € (150 €/hlö).

Kurssimaksu sisältää opetusmonisteet.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Tuija Hyvönen tuija@sastamalanopisto.fi

Ilmoittautuminen alkaa: 2.12.2019 0:00:00

Ilmoittaudu viimeistään: 31.5.2020 0:00:00

Opettaja: Eri Opettajat

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Kevätlukukausi: 6.1.2020 - 30.6.2020 (10 oppituntia)

Kurssimaksu: 200,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit