null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220461 PhysioPilates, alkeet verkossa, hybridi, kevät

Aikuisten ryhmäopetus sisätiloissa alkaa lähiopetuksena 28.2.2022. Mikäli on mahdollista aloittaa aikaisemmin tai opetus alkaa poikkeusjärjestelyin, siitä tiedotetaan kaikille ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.
Kurssi alkaa etäopetuksena!

PhysioPilatestunneilla harjoitellaan erityisesti keskivartalon sekä rankaa ja isoja niveliä ympäröivien syvien lihasten aktivoimista ja koko kehon hallintaa. Opit tuntemaan ja tunnistamaan lantion, hartioiden ja vatsakorsetin alueen syvät lihakset sekä tekemään yksinkertaisia ja helppoja lihasten hermotus- ja aktivointiharjoituksia ja lihasvoimaa, -kestävyyttä ja koordinaatiota lisääviä liikkeitä eri alkuasennoissa. Kurssi kehittää keskittymiskykyäsi, liikehallintaasi, liikkuvuuttasi ja tietoisuuttasi omasta kehostasi. Tällä kurssilla edetään hitaasti ja rauhallisesti ja tehdään helppoja ja yksinkertaisia harjoituksia vahvan sanallisen ohjauksen tukemana. Pukeudu mukavasti, ota mukaasi pieni pyyhe tai viltti. Harjoitteet tehdään avojaloin tai sukkasillaan. Sopii pilatekseen ja physiopilatekseen vasta tutustuville tai henkilöille, jotka nauttivat yksinkertaisista, mutta tehokkaista harjoituksista. Myös tuki- ja liikuntaelinoireisille. 

Ei 21.3., tallenne käytössä.

Ilmoittautumalla kurssille pääset osallistumaan Oivapajan PhysioPialtes, alkeet lähiopetustunnille verkon välityksellä. Omatoimisen harjoittelun mahdollistamiseksi tunneista pyritään tekemään tallenne kaikille ilmoittautuneille viikoksi eteen päin. 

PhysioPilatesohjaaja on pilatesohjaajakoulutuksen käynyt fysioterapeutti.

Tarvitset tuntia varten jumppa-alustan, pienen pyyhkeen ja rauhallisen paikan, missä harjoitella, Opetus toteutetaan Zoom videoneuvotteluohjelman välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Opettaja lähettää ilmoittautuneille ohjeet kurssille osallistumiseen sähköpostiin viimeistään kurssin alkamista edeltävänä päivänä. Jos et saa linkkiä, niin ota yhteyttä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi tai 040 6750 198. Opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön ja voit myös ilmoittautua opiston järjestämään ilmaiseen Zoom videoneuvotteluun osallistuminen - koulutukseen 12.1., ks. kurssi 1220181.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö ja teet liikkeet oman kuntosi ja rajoituksesi huomioiden! Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä opiston yhteyshenkilöön, joka tällä kurssilla on Heidi Kaartokallio,  heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi, puh: 040 6750 198.

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi, 040 6750 198.Opettaja: Heidi Kaartokallio

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 16.30 - 17.30

Kevätlukukausi: 17.1.2022 - 4.4.2022 (14.63 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 10.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu