null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1210071 Italia: Italian alkeiden jatko verkossa

Si parte! 1 -oppikirjan kansikuva

Opiskellaan italiaa reaaliaikaisesti edeten kohti kielitaitoa, jota voi hyödyntää jokapäiväisissä tilanteissa ja matkoilla. Oppikirjana Si parte! 1. Taitotaso A1.


Kurssi sopii noin vuoden italiaa lukeneille. Kurssille tulevan on hyvä osata: säännöllisten verbien preesens, substantiivien ja adjektiivien taivuttaminen, artikkeleiden käyttö ja paikan prepositiot. Jatkamme kirjan 5. kappaleesta. Aihepiireinä mm. tien kysyminen, kahvilassa ja ravintolassa asioiminen. Rakenteita: c’è-rakenne, lisää prepositioita, ajan- ja paikanilmauksia, modaaliverbit.

Tapaamme kerran viikossa reaaliaikaisesti verkossa Zoom –alustalla. Pääset harjoittelemaan kieltä ryhmässä, saat opettajan tuen opiskelulle ja tutustut myös muihin opiskelijoihin. Tarvitset nettiyhteyden, tietokoneen tai tabletin, jossa kaiuttimet ja mikrofoni sekä mielellään videokameran, mutta kamera ei ole pakollinen. Lisäksi materiaalia on myös Peda.net-alustalla. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessa. 

Oppikirja: Rosa Daghetti & Katriina Veikkolainen, Si parte! 1 Italiaa aikuisille. Finn Lectura

Si parte! 1  -kirjassa tutustutaan erilaisiin viestintätilanteisiin aitojen dialogien kautta ja samalla opitaan italian kielen perusrakenteita sekä sanastoa. Tekstit käsittelevät matkailuun ja jokapäiväiseen elämään liittyviä aihepiirejä, kuten kahvilassa, ravintolassa ja kaupoissa asioimista sekä esittäytymistä ja itsestä kertomista. Lisäksi kirjan kappaleissa vertaillaan italian ja suomen kielen eroja ja tutustutaan italialaiseen elämään ja kulttuuriin. Monipuolisten tehtävien avulla harjoitellaan erilaisia kielenkäyttötilanteita ja opitaan käyttämään kieltä rohkeasti. Eurooppalaisessa viitekehyksessä Si parte! 1 sijoittuu taitotasolle A1.

Finn Lectura: Video- ja äänisisällöt herättävät painetun oppimateriaalin henkiin. Ne avautuvat Otso-sovelluksella kätevästi opiskelijan omassa mobiililaitteessa. Otso-sovellus on ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Voit ladata sen omasta sovelluskaupastasi (App Store ja Google Play).
Avaa Otso laitteellasi. Sovellus saattaa kysyä lupaa käyttää laitteesi kameraa. Anna lupa, sillä sen antaminen on edellytys sovelluksen toiminnalle. Avattuasi Otson pääset Minun kirjani-näkymään. Mikäli oppikirjaasi ei näy Minun kirjani-näkymässä, skannaa kirjan kansi kohdistamalla laitteesi kamera kirjan kanteen tai valitsemalla Hae kirjaa-toiminto.
Valitse käyttämäsi oppikirja. Valkoiset pallurat näyttävät miltä sivuilta Otso-sisältöä löytyy. Etsi sivu kirjasta ja katso sitä kännykän näytöstä. Otso tunnistaa sisällön ja kuvaan ilmestyy punaiset kuulokkeet tai play-merkki. Painamalla tätä kuviota sisältö avautuu.


Talviloma 3.3.

Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden Suomen kansalaisopistojen kanssa, siksi paikkoja tällä kurssilla on rajoitetusti. 

Lisätietoja kurssista antaa suunnittelijaopettaja mari@sastamalanopisto.fi 

https://sastamalanopisto.fi/milla-taitotasolla-olen/Opettaja: Elina Lannoy

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 2, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: To: 18.30 - 20.00

Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 14.4.2022 (26 oppituntia)

Kurssimaksu: 55,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 10.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle