null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220601 Ranska: Tutustu tai kertaa -ranskaa verkossa

Uusi kurssi!

Lomamatka Ranskaan tiedossa? Opiskele selviytyjän reissuranskaa tai verestä hankkimiasi taitoja syvemmin. Taitotaso A1-B1.


Haluatko opiskella ranskaa esim. lomamatkaa varten haluamanasi ajankohtana? Tällä kevään kurssilla voit valita sinulle sopivan linjan oman tasosi mukaan:
a) Matkailulinja: tutustutaan matkailijalle hyödyllisiin asioihin kuten tervehtiminen, esittäytyminen ja tien kysyminen. Opimme myös ravintolassa ja kahvilassa asiointia sekä ostoksilla käymistä ranskaksi. Lisäksi kulttuuritietoa Ranskasta. Voit olla aloittelija tai vähän kieltä aikaisemmin opiskellut.
b) Kertauslinja: käydään läpi ranskan perusasioita kuten artikkelit, verbin preesens ja adjektiivin taivutus. Aihealueina arjen kielenkäyttötilanteet, mm. ihmisten ja elinympäristön kuvailu, tervehdykset, ravintola/kahvila, ostoksilla käynti. Mukana myös tietoa Ranskan kulttuurista.

Saat viikoittain harjoituksia ja palautetta niistä opettajalta. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen/tabletin ja sähköpostin. Kurssi toimii normaalilla nettisivulla, joten mitään sovellusta ei tarvitse asentaa. Kurssilla ei ole reaaliaikaisia verkkotapaamisia; voit opiskella, kun sinulle parhaiten sopii.  

Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden Suomen kansalaisopistojen kanssa, siksi paikkoja tällä kurssilla on rajoitetusti. Tasaus tehdään 11.1.

Lisätietoja kurssista antaa suunnittelijaopettaja mari@sastamalanopisto.fi 


https://sastamalanopisto.fi/milla-taitotasolla-olen/Opettaja: Tuomas Salomaa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 2, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 09.00 - 10.30

Kevätlukukausi: 17.1.2022 - 11.4.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 55,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 7.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle