null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220091 Espanja: Multinational Spanish - Monikansallista espanjaa verkossa

Curso de español avanzado dirigido a quienes quieran conversar sobre diferentes temas con personas de otros países. Nivel B2-C2. Las clases son impartidas por una profesora nativa a través de Zoom. 


La semana previa a cada clase, la profesora publica en una dirección de Google Docs el tema y las preguntas que se responderán en el siguiente encuentro. Durante la clase la profesora utiliza cámara web y ,en el mismo archivo de Google Docs, toma nota del vocabulario relevante de la intervención.  El audio de cada clase es grabado y publicado en Google Drive para futuras revisiones e, incluso, para ser oído por los estudiantes que no hayan asistido a clase.

Para participar en el curso se necesita conexión a internet e ingresar a la reunión de Zoom a la hora prevista desde el teléfono, tableta u ordenador.

13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 24.2., 19.3., 17.3., 24.3.

Online course registration requires a Finnish social security number. If you do not have one, please register at the teacher by email encursiva@gmail.com or send an email to mari@sastamalanopisto.fi


Opiskelijapalautteita:

- Mies, 73 v., Suomi "Carolina, kiitos antoisasta ja mielenkiintoisesta lukuvuodesta espanjankielen parissa! Olet tuonut poikkeuksellisen monipuolisesti haastaviakin aiheita keskusteluun. Käsiteltyihin kysymyksiin ei ole "oikeita" eikä "vääriä" vastauksia, vaan mielipiteiitä ja näkemyksiä eri näkökulmista. Monet asiat ovat saaneet pohtimaan syvemminkin. Monipuolinen on myös Sinun keskustelupiiri, Suomen ja Saksan eri alueilta. Tämä myös rikastuttaa keskustelua, ja tuo lisäarvoa.
Joskus on vastaan tullut pieniä teknisiä ongelmia, mutta ne ovat ratkenneet, ja ohjelma on viety tunnontarkasti läpi. Koronakaan ei tuonut ongelmia, ei ohjelmaan, eikä osanottajille.

- Mies, Saksa: "I have been taking part in Carolinas Spanish conversation course for for many semesters now. She always sends a number of questions on varied topics about a week before which is very helpful as I can prepare for the lesson.
Topics range from current affairs like politics, economy etc. to more general and personal subjects that stimulate and activate my vocabulary and expression in Spanish. Im always looking forward to the next lesson. A big "Thank you" to Carolina!"

- Nainen, Saksa: "Quiero participar otra vez en otoño porque me gusta mucho hablar con nuestra profesora y con los otros participantes. No solo puedo aprender y practicar mi español desde mi casa sino que también aprendo mucho de otras culturas porque estoy en un curso multinational. Me beneficio mucho de este curso."
Vapaa käännös: Haluan osallistua uudelleen ensi syksynä, koska tykkään puhua meidän opettajan kanssa sekä toisten osallistujien kanssa. Ei vain voin oppia ja harjoitella espanjaa kotoa, vaan opin myös toisista kulttuureista, koska olen kansainvälisessä kurssilla. Hyödyn paljon tästä kurssista.

- Nainen, Saksa: "Parasta kursissa on, että siellä harjoitellaan espanjan puhumista ja että saan osallistua kotoa käsin. Ei tarvitse matkustaa mihinkään. On myös mukavaa, että kunkin viikon keskustelunaiheet saadaan etukäteen ja niihin voi tutustua  ennakkoon.  Opettaja on innostanut meitä keskustelemaan haastavistakin aiheista hauskasti ja tehokkaasti"

- Mies, Suomi: Olen osallistunut espanjan verkkokurssiin Multinational Spanish. Kurssi on ollut erittäin tehokas. Carolina on onnistunut valitsemaan mielenkiintoisia keskustelunaiheita kurssin nettitapaamisiin.  Se on saanut minut opiskelemaa espanjaa säännöllisesti. Nimenomaa puhutun kielen taitoni on kohentunut vuoden aikana. On ollut myös mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia eri puolelta Eurooppaa kotoisin olevien opiskelijoiden kanssa espanjaksi. Toivon, että kurssi jatkuu myös ensi vuonna. Odotan innolla ensi syksyä ja kurssin jatkumista.Opettaja: Carolina Garcés Morales

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Skype-nettikurssi

Päivä ja kello: To: 11.00 - 12.00

Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 24.3.2022 (13.30 oppituntia)

Kurssimaksu: 45,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 10.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu