null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220471 Kehonhuoltoa kotona, kevät

Haluaisitko oppia, kuinka lisätäkoko kehosi liikkuvuutta ja ketteryyttä? Tällä kurssilla opit tekemään helppoja ja tehokkaita venytyksiä ja huoltamaan omaa ainutlaatuista kehoasi. Kurssin käytyäsi osaat helposti soveltaa oman kehon hyvinvointia lisääviä harjoitteita myös omaan arkeesi. Sopii juuri sinulle, ikään tai sukupuoleen katsomatta!  

Tarvitset tuntia varten jumppa-alustan, pienen pyyhkeen ja rauhallisen paikan, missä harjoitella, Opetus toteutetaan Zoom videoneuvotteluohjelman välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Opettaja lähettää ilmoittautuneille ohjeet kurssille osallistumiseen sähköpostiin viimeistään kurssin alkamista edeltävänä päivänä. Jos et saa linkkiä, niin ota yhteyttä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi tai 040 6750 198. Opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön Voit myös ilmoittautua opiston järjestämään ilmaiseen Zoom videoneuvotteluun osallistuminen - koulutukseen 12.1., ks. kurssi 1220181 

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö (tee tarpeeksi tilaa, vie matto ja jumppaamista haittaavat esineet pois tieltä ja muista kunnolliset, liukastumisen estävät jalkineet tai jumppaa avojaloin. Muista myös juoda vettä jumpan aikana ja jälkeen). Tärkeää on myös tehdä liikkeet oman kunnon mukaisesti ja omat rajoitukset huomioiden! Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä suunnittelijaopettajaan opistolla (yhteystiedot alla).

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi@sastamalanopisto.fi, 040 6750 198.

Opettaja: Heidi Ilomäki

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Pe: 17.45 - 18.30

Kevätlukukausi: 14.1.2022 - 8.4.2022 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 7.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu