null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

0000011 Aktiiviopiskelijan maksu, kevät

Aikuisten ryhmäopetus sisätiloissa alkaa lähiopetuksena aikaisintaan 1.2.2022. Jos ryhmäsi alkaa aikaisemmin erityisjärjestelyin, saat ohjeet sähköpostiisi.

KEVÄÄN AKTIIVIMAKSU LASKUTETAAN KEVÄÄLLÄ 2022

Aktiiviopiskelijaksi voi alkaa maksamalla 75 € lukukausimaksun. Aktiivimaksu on kausimaksu, jolla voit osallistua rajoituksetta lähes kaikille opiston kursseille. Aktiivimaksun piiriin eivät kuulu yli 60 euron kurssit, yksilö- ja pariopetus, avoimen yliopiston kurssit eivätkä tutkintoon tähtäävät kurssit.

Ilmoittautuminen aktiiviopiskelijaksi onnistuu netissä normaalin kurssi-ilmoittautumisen tapaan. Jos ilmoittaudut aktiiviopiskelijaksi, älä maksa yksittäisiä kurssimaksuja. Syksyn aktiivimaksu on voimassa vuoden loppuun saakka ja kevään maksu heinäkuun loppuun saakka.

Kevään aktiivimaksu laskutetaan keväällä 2022. Älä maksa kurssia verkkopankissa nyt!

 Aktiiviopiskelija pääsee ilman eri maksua lähes kaikille kursseille kaikissa osastoissa sinä aikana kun aktiivimaksu on voimassa. Kursseille täytyy kuitenkin ilmoittautua. Aktiivimaksu ei koske musiikin tai kielten yksilö- tai pariopetusta, avointa yliopistoa, eikä yli 60 € lukukauden kursseja. Aktiiviopiskelijalle ei taata pääsyä kurssille, jonka osallistujamääriä joudutaan karsimaan. Aktiiviopiskelijan odotetaan osallistuvan valitsemiinsa opintoihin säännöllisesti, koska poissaolot ja ryhmien vaihtamiset häiritsevät muiden ryhmäläisten oppimista. Jos aktiiviopiskelija ei osallistu kurssille kertaakaan tai vain yhden kerran, eikä peru ilmoittautumistaan opiston toimistoon, lähetetään hänelle 20 € suuruinen toimistomaksu aiheettomasta kurssipaikan varaamisesta.Aktiivimaksun myyntiaikaa on jatkettu 28.2.2022 asti.

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 1000, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Kevätlukukausi: 4.1.2022 - 28.2.2022

Kurssimaksu: 75,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 28.2.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu