null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

0000001 Aktiiviopiskelijan maksu, syksy

Aktiiviopiskelijaksi voi alkaa maksamalla 75 € lukukausimaksun. Aktiivimaksu on kausimaksu, jolla voit osallistua rajoituksetta lähes kaikille opiston kursseille. Aktiivimaksun piiriin eivät kuulu yli 60 euron kurssit, yksilö- ja pariopetus, avoimen yliopiston kurssit eivätkä tutkintoon tähtäävät kurssit.

Ilmoittautuminen aktiiviopiskelijaksi onnistuu netissä normaalin kurssi-ilmoittautumisen tapaan. Jos ilmoittaudut aktiiviopiskelijaksi, älä maksa yksittäisiä kurssimaksuja.

Aktiiviopiskelijaksi ilmoittaudutaan syyskaudella 12.8.-30.9.2021. Muina aikoina aktiiviopiskelijaksi ei voi ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa, netissä tai osastonjohtajalle. Aktiivimaksu laskutetaan opintomaksun tapaan. Aktiiviopiskelija pääsee ilman eri maksua lähes kaikille kursseille kaikissa osastoissa sinä aikana kun aktiivimaksu on voimassa. Kursseille täytyy kuitenkin ilmoittautua. Aktiivimaksu ei koske musiikin tai kielten yksilö- tai pariopetusta, avointa yliopistoa, eikä yli 60 € lukukauden kursseja. Aktiiviopiskelijalle ei taata pääsyä kurssille, jonka osallistujamääriä joudutaan karsimaan. Aktiiviopiskelijan odotetaan osallistuvan valitsemiinsa opintoihin säännöllisesti, koska poissaolot ja ryhmien vaihtamiset häiritsevät muiden ryhmäläisten oppimista. Jos aktiiviopiskelija ei osallistu kurssille kertaakaan tai vain yhden kerran, eikä peru ilmoittautumistaan opiston toimistoon, lähetetään hänelle 20 € suuruinen toimistomaksu aiheettomasta kurssipaikan varaamisesta.

Sastamalassa kirjoilla olevat työttömät työnhakijat ovat oikeutettuja 15 €:n aktiivimaksuun. Ilmoittautuminen tapahtuu toimistolla tai osastonjohtajan luona. Työtön työnhakijat esittää toimistossa TE-hallinnon todistuksen työnhaun voimassaolosta (te-hallinto.fi -> oma asiointi), alennukseen oikeuttava työvoimahallinnon koodi on 02, 03, 07 ja 08.

Pienituloisen eläkeläiset, joiden bruttoansio vuodessa on korkeintaan 12 000 €, saavat aktiivimaksun 15 € lukukausihintaan. Ilmoittautuminen tapahtuu toimistolla tai osastonjohtajan luona, jolloin tuodaan näytille verotustodistus.Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 1000, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Syyslukukausi: 12.8.2021 - 30.9.2021

Kurssimaksu: 75,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 30.9.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu