null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220391 Kivaa ja kovaa kuntoilua verkossa, kevät

Monipuolinen ja tehokas tunti, jonka sisältöön tuo vaihtelua intensiiviset Hiit-treenit ja toiminnalliset harjoitukset välineillä ja ilman. Osallistu mistä haluat! Syke nousee ja treenaat kovaa - mutta säätelet kuitenkin itse treeniä oman kuntosi mukaan! Kurssi sopii perusterveille, jo jonkin verran kuntoilukokemusta omaaville liikuntaan hurahtaneille ja niille, jotka haluavat aloittaa syksyn itseään haastaen ja omia rajojaan kokeillen.

Osallistuaksesi tarvitset jumppamaton, pienen pyyhkeen ja rauhallisen paikan, missä harjoitella, internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen. Toteutus Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneille tekniset ohjeet sähköpostiin. Myös opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön (linkki). Opettaja lähettää kutsulinkin tunnille ja tarkemmat ohjeet sähköpostiin ennen kurssin alkua. Jos et saa postia, tarkista roskapostilaatikko tai ota yhteyttä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että etätunnille osallistuessasi vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö. Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä koulutussuunnittelijaan.

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.Opettaja: Eeva Venesmäki

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 35, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: To: 18.00 - 19.00

Kevätlukukausi: 20.1.2022 - 14.4.2022 (15.96 oppituntia)

Kurssimaksu: 30,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 6.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu