null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220441 Villasukkajumppaa verkossa, kevät

Opettaja jumppaamassa villasukat jalassa

Rauhallista, monipuolista ja niveliä säästävää, koko kehoa aktivoivaa liikuntaa kevyttä harjoittelua kaipaaville. Tunneilla tehdään liu utuksia ja apuna käytetään villasukkia kitkan poistamiseksi. Ei sisällä hyppyjä.

Tarvittaessa käytetään tuolia tukena.  

Osallistuaksesi tarvitset tuolin, kangasnauhan ja jumppa-alustan sekä tietenkin villasukat! Lisäksi tarvitset myös myös rauhallisen paikan, missä harjoitella, internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen. Toteutus Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneille tekniset ohjeet sähköpostiin. Myös opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön (linkki). Opettaja lähettää kutsulinkin tunnille ja tarkemmat ohjeet sähköpostiin ennen kurssin alkua. Jos et saa postia, tarkista roskapostilaatikko tai ota yhteyttä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö. Tee tarpeeksi tilaa, vie matto ja jumppaamista haittaavat esineet pois tieltä. Tärkeää on tehdä liikkeet oman kunnon mukaisesti ja omat rajoitukset huomioiden! Huomaa, että kurssilla käytetään villasukkia liikkeiden liukumisen lisäämiseksi, osallistu kurssille vain, jos olet varma, että tasapainon hallintasi riittää siihen tai käytä sukkien tilalla liukastumisen estäviä jalkineita tai jumppaa avojaloin. Muista myös juoda vettä jumpan aikana ja jälkeen.  

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.Opettaja: Ursula Eerola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 19.15 - 20.00

Kevätlukukausi: 17.1.2022 - 11.4.2022 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 10.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu