null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220431 Muokkaus ja venyttelyt verkossa, kevät

Huolehdi koko kehon lihaskunnosta ja liikkuvuudesta. Tunneilla käydään kevyehköjä vatsa-selkä-pakara- ja reisilihasten kuntoa ylläpitäviä harjoituksia ja lopuksi venytellään lihakset. Varaa tuntia varten käyttöösi kuminauha, kangasnauha ja tuoli sekä jumppa-alusta. Tunti sopii kevyttä, terveyttä ylläpitävää liikuntatuokiota arkeen kaipaaville henkilöille, jotka osallistuvat ryhmään mielellään verkon välityksellä.

Osallistuaksesi tarvitset jumppamaton, pienen pyyhkeen ja rauhallisen paikan, missä harjoitella, internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen. Toteutus Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneille tekniset ohjeet sähköpostiin. Myös opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön (linkki). Opettaja lähettää kutsulinkin tunnille ja tarkemmat ohjeet sähköpostiin ennen kurssin alkua. Jos et saa postia, tarkista roskapostilaatikko tai ota yhteyttä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö. Tee tarpeeksi tilaa, vie matto ja jumppaamista haittaavat esineet pois tieltä. Tärkeää on tehdä liikkeet oman kunnon mukaisesti ja omat rajoitukset huomioiden! Huomaa, että kurssilla käytetään villasukkia liikkeiden liukumisen lisäämiseksi, osallistu kurssille vain, jos olet varma, että tasapainon hallintasi riittää siihen tai käytä sukkien tilalla liukastumisen estäviä jalkineita tai jumppaa avojaloin. Muista myös juoda vettä jumpan aikana ja jälkeen.  

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.Opettaja: Ursula Eerola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: To: 19.15 - 20.00

Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 7.4.2022 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 6.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu