null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

83011771 Seniorijumppaa kotona kuntosalitreenin tilalle

Uusi kurssi!

Nyt jumpataan kotona vielä pitkään! Seniori-ikäisille suunnattu jumppatunti (60 minuuttia), jonka aikana harjoitetaan koko kehon isojen lhasryhmien lihasvoimaa ja -kestävyyttä, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Liikkeet tehdään oman kehon painoa hyödyntäen. Tämä kurssi on ammattilaisen ohjaama ja jatkoa aikaisemmin keväällä toteutettuun verkkokurssiin ja on pituudeltaan 60 minuuttia. 

Tälle verkkokurssille pääset osallistumaan internetyhteyden avulla. Nettiyhteyden lisäksi tarvitset sähköpostiosoitteen, älylaitteen tai tietokoneen ja jumppa-alustan, käden mitan verran tilaa ympärillesi ja rauhallisen paikan, missä harjoitella. Jumppa toteutetaan Zoomin välityksellä,  Opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön. 

Opettaja lähettää kutsulinkin tunnille ja tarkemmat ohjeet sähköpostiin ennen kurssin alkua. Jos et saa postia, tarkista roskapostilaatikko tai ota yhteyttä heidi@sastamalanopisto.fi, 0406750198.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö (tee tarpeeksi tilaa, vie matto ja jumppaamista haittaavat esineet pois tieltä ja muista kunnolliset, liukastumisen estävät jalkineet tai jumppaa avojaloin. Muista myös juoda vettä jumpan aikana ja jälkeen). Tärkeää on myös tehdä liikkeet oman kunnon mukaisesti ja omat rajoitukset huomioiden! Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä suunnittelijaopettajaan opistolla (yhteystiedot alla).

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi@sastamalanopisto.fi, 040 6750 198.Opettaja: Ilomäki Heidi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 10.00 - 11.00

Kevätlukukausi: 26.4.2021 - 31.5.2021 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 20,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 13.8.2020 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 19.4.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu